IT-bedrijf Defensie vergroot flexibele schil middels detacheerder PEAK-IT

Vanaf medio mei gaan er meerdere Servicedesk Engineers aan de slag

| PEAK-IT | 2 min | 11 mei 2020 12:57
Copyright: PEAK-IT
IT-detacheerder PEAK-IT heeft de Europese aanbesteding voor het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC), het IT-bedrijf van Defensie, gewonnen. Bij deze aanbesteding telde de kwaliteit van de dienstverlening voor negentig procent mee en excelleerde PEAK-IT op drie van de vier gestelde wensen. Daarom starten er medio mei zes tot tien Servicedesk Engineers vanuit PEAK-IT bij Defensie. Deze krachten vergroten de komende drie jaar de flexibele schil van het JIVC.

Continuïteitsgarantie van flexibele schil 

Voor de aanbesteding waren twee gunningscriteria: de kwaliteit van de flexibele schil en de prijs. De kwaliteit was onderverdeeld in het KPI-model, de kwaliteit van het dienstverleningsproces, de flexibiliteit en de levering. Op de laatste drie aspecten behaalde PEAK-IT de maximale score. De continuïteitsgarantie die PEAK-IT realiseert, is een reden voor de gunning. Dit wordt gedaan door meer professionals klaar te stomen om bij Defensie aan de slag te gaan dan dat de bezetting nodig heeft, zodat ook bij ziekte of vakantie de benodigde Engineers gewaarborgd zijn.

 “We waren erg te spreken over het voorstel van PEAK-IT op de aanbesteding. De invulling en toepasbaarheid van de flexpool sluit aan bij onze doelstelling: een flexibele schil waarin continuïteit gewaarborgd is. IT-recruitment is hun expertise en het is daarom waardevol dat we via hen talenten aan ons binden”, aldus de Beoordelingscommissie vanuit Defensie.

Vera van Koot, Strategisch Accountmanager bij PEAK-IT: “Ik ben trots dat onze medewerkers aan de slag gaan bij Defensie. Dit is een organisatie waarvoor wij ons graag inzetten. Nadat medio april het contract getekend is, zijn we direct aan de slag gegaan met de start van deze mooie samenwerking. Hiervoor hebben we professionals geselecteerd die ruime ervaring met zich meebrengen. Aan de slag gaan voor het JIVC is namelijk anders dan werken bij een normale servicedesk. Van onze Engineers wordt gevraagd om de diverse scope van vragen en problemen aan te kunnen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over PEAK-IT

PEAK-IT is één van de grootste IT-detacheerders van Nederland. Bedrijven die IT-oplossingen nodig hebben kunnen bij PEAK-IT terecht voor IT-ondersteuning en consultancy. PEAK-IT werd in 2005 opgericht en beschikt inmiddels over drie vestigingen, Naarden, Rijswijk en Eindhoven. PEAK-IT ontwikkelde zich afgelopen jaren van traditionele detacheerder naar IT business partner. Dit doet de organisatie door middel van drie business lines. Deta+: door detacheren verder excelleren. Hier bouwen ze aan gedeelde doelstellingen met hun opdrachtgevers. Co-sourcing: samen afdelingen organiseren, waar de verantwoordelijkheden voor capaciteit worden overgenomen door PEAK-IT. En Outsourcing en Projecten: de ultieme vorm van meerwaarde creëren door op te schuiven in verantwoordelijkheid en resultaten te garanderen. PEAK-IT is net als de bedrijven iSense en Experis Ciber, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.
Meer over PEAK-IT

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.