Integratiemodules verbinden de Compass SaaS-oplossing met de belangrijkste IT-tools voor uitgebreide bedrijfsgegevensbescherming

| Cobalt Iron | 2 min | 12 mei 2020 20:23
Copyright: Cobalt Iron
Cobalt Iron Inc., een toonaangevende leverancier van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een reeks integratiemodules aanbiedt voor zijn Compass ™ enterprise SaaS-gegevensbeschermingsoplossing. De modules stellen managed serviceproviders en wereldwijde systeemintegrators in staat om een ??uitgebreid, multicloud gegevensbeschermingsplatform te leveren door middel van integraties met bedrijfstools zoals ServiceNow, Remedy, Ansible, vRealize, Chef, Active Directory, LDAP, Data Domain en Puppet.

De Compass applicatie-integratiemodules zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat gegevensbescherming wordt beheerd, gecontroleerd en opgenomen in de belangrijkste IT-infrastructuurdiensten. Integratiemodules leveren back-upwaarschuwingen en rapportage-informatie rechtstreeks aan bestaande tools, zoals ServerGraph (Rocket), factureringssystemen, ServiceNow en Remedy, via native API's of netwerkprotocollen zoals SNMP en SMTP.

Deze automatisering elimineert talloze handmatige stappen die gebruikers anders elke dag zouden moeten uitvoeren. Voor wereldwijde systeemintegrators en managed service providers bieden de modules krachtige nieuwe efficiëntie en kostenbesparingen voor hun vermogen om meer uitgebreide gegevensbescherming te bieden aan hun zakelijke klanten.


"Met deze integratiemodules is back-up niet langer een silo-applicatie. Bedrijven kunnen hun gegevensbescherming nu beheren naast de andere cruciale applicaties in hun IT-infrastructuur - de tools waarop ze dagelijks vertrouwen om hun bedrijven te beheren", aldus Rob Marett, Chief Technology Officer, Cobalt Iron. "Deze integraties zijn nog een voorbeeld van hoe Cobalt Iron zich inzet voor echte bedrijfsgegevensbescherming door middel van eenvoudige, veilige en geautomatiseerde softwaregedefinieerde oplossingen. En de lijst met ondersteunde applicaties groeit voortdurend; we voegen API's toe aan nieuwe tools op een doorlopende basis."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Cobalt Iron

Cobalt Iron is leverancier op het gebied van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen. Het bedrijf werd opgericht in 2013 om fundamentele veranderingen teweeg te brengen in de wereldwijde benadering van gegevensbescherming. Via analyse en automatisering stelt Cobalt Iron ondernemingen in staat om bestaande back-upoplossingen te transformeren en te optimaliseren in een eenvoudige cloudgebaseerde architectuur. Door gebruik te maken van de cloud, vermindert Cobalt Iron de totale capex aanzienlijk, terwijl back-upfouten en inefficiënties worden geëlimineerd.
Meer over Cobalt Iron

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.