Ennatuurlijk kiest Conclusion Mission Critical voor vernieuwen OT-landschap

24/7 beschikbaarheid en hogere veiligheid dankzij centraal geïntegreerde omgeving

| Conclusion Misson Critical | 2 min | 13 mei 2020 13:56
Afbeelding: Ennatuurlijk tekenmoment | Copyright: Conclusion Misson Critical
Het Nederlandse warmtebedrijf Ennatuurlijk heeft Conclusion Mission Critical geselecteerd als ketenregie- en infrapartner voor het vernieuwen en beheren van het operationele technologie (OT) landschap. Met de digitale ondertekening van het contract start vandaag de landelijke uitrol van 5 naar 400 locaties. De vernieuwing maakt de OT van het warmtebedrijf flexibel, betrouwbaar en toekomstbestendig, zodat Ennatuurlijk continue levering van warmte kan blijven garanderen in een voortdurend veranderende markt.

Van PoC naar één centraal geïntegreerd OT-landschap

Na een succesvol Proof of Concept vond het warmtebedrijf in Conclusion Mission Critical de hosting- en beheerpartner die het zocht om samen met partners het complexe OT-landschap te hervormen naar één centraal geïntegreerde omgeving. Conclusion Mission Critical ontzorgt door Ennatuurlijk te voorzien van een secure access-omgeving, zodat medewerkers altijd en overal veilig toegang hebben tot de OT-omgeving. Dankzij onder andere Single Sign-On, security monitoring en monitoring van servers, applicaties en end-to-end connections, en 24/7 beheer en ketenregie over de andere partners van Ennatuurlijk, nemen zowel het gebruiksgemak als de veiligheid van de omgeving toe. Downtime is geen optie, gezien de gigantische impact die dit zou hebben op duizenden bedrijven en huishoudens. Dankzij de hervorming van het OT-landschap is Ennatuurlijk klaar voor de toekomst.

Carel van de Geijn, programmamanager bij Ennatuurlijk: “De Proof of Concept heeft ons ervan overtuigd te kiezen voor Conclusion Mission Critical. Ze helpen ons om het OT-beheer naar een hoger niveau te tillen, waardoor wij de kennis en capaciteit zelf niet in huis hoeven te halen. Als ketenregisseur gaat Conclusion Mission Critical ons volledig ontzorgen. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

“De samenwerking met Ennatuurlijk past perfect bij onze missiekritische dienstverlening in het hart van de maatschappij”, vertelt Marc de Beer, directeur van Conclusion Mission Critical. “Wij zijn trots op de keuze van Ennatuurlijk voor Conclusion Mission Critical en we zijn blij dat we elkaar zowel op cultureel als inhoudelijk vlak hebben gevonden. Door Nachtrust as a Service te bieden, ontzorgen we Ennatuurlijk volledig Hiermee waarborgen we de continuïteit van hun operationele technologie 24/7, met de daarbij noodzakelijke wendbaar- en weerbaarheid.” Met deze samenwerking bevestigen we onze positie als dé missiekritische dienstverlener van Nederland.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion Misson Critical
Conclusion Mission Critical is dé IT-dienstverlener voor het ondersteunen van kritische processen van prominente organisaties in het hart van de maatschappij. Of het nu gaat om het 24/7 operationele beheer van bedrijfsapplicaties of de continue beschikbaarheid: wij nemen de verantwoordelijkheid voor de IT-omgeving waar kritische applicaties zich manifesteren en beschikbaarheid en veiligheid van (levens)belang zijn. Downtime is geen optie. We ontwerpen. We implementeren. We beheren en innoveren. Zodat uw organisatie ook in de toekomst beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Oftewel: ‘In control today, innovate for tomorrow’. We gebruiken hiervoor een unieke combinatie van A-label producten, open source niche spelers én zelf ontwikkelde software. Scherp op de laatste IT en Security trends. Secuur op de vertaalslag hiervan naar de business van onze klanten. De mens is in onze optiek net zo belangrijk als de organisatie en de techniek. Precies deze aanpak maakt het verschil. Conclusion Mission Critical. Als downtime geen optie is.
Meer over Conclusion Misson Critical
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.