Cesar Cernuda benoemd tot president NetApp

Microsoft-veteraan geeft leiding aan NetApp’s go-to-market-strategie en -uitvoering

| NetApp | 2 min | 13 mei 2020 16:10
Gewaardeerd
Afbeelding: Cesar Cernuda, president NetApp | Copyright: NetApp
NetApp®, toonaangevend in clouddataservices, benoemt Cesar Cernuda per 1 juli tot president van NetApp. In zijn rol zal hij rapporteren aan CEO George Kurian. Cernuda gaat leidinggeven aan NetApp’s wereldwijde go-to-market-activiteiten, waaronder sales, marketing, services en support vallen. Vóór NetApp was Cernuda in dienst bij Microsoft als president van Microsoft Latin America en corporate vice-president van Microsoft Corporation. Hij heeft zeer veel ervaring in het leiden van een businesstransformatie, in het opzetten van gevarieerde excellente teams, en in het leiden van een succesvolle cloudonderneming. In zijn rol van president zal Cernuda de go-to-market-strategie en -organisatie van NetApp verder ontwikkelen en werken aan groei door NetApp’s benadering van het veranderende klantenlandschap te transformeren en nieuwe groeikansen te benutten, vooral in de cloud.

Moderne technologie en het snelle tempo van digitale innovatie hebben nieuwe kansen gecreëerd voor organisaties om klanten te benaderen en te bedienen. Om deze kansen te grijpen, worden de organisaties voor marketing, sales, services en support onder Cernuda gecombineerd om zo een geïntegreerde, wereldwijde go-to-market-organisatie te worden. Cernuda’s ervaring als leider van een mondiale salesorganisatie en met het transformeren van bedrijven maken hem tot de juiste persoon om de teams dichter bij elkaar te brengen en NetApp te helpen snel te groeien op het gebied van storagesystemen voor bedrijven en clouddataservices.

George Kurian, chief executive officer: “We zoeken naar manieren om onze cloud- en softwarestrategie te versnellen. Cesars ervaring met het transformeren van grote mondiale organisaties zal NetApp’s positie als leider in clouddataservices versterken en onze aandeelhouders meer waarde bieden. Ik ben er trots op een leider van zijn kaliber te mogen verwelkomen. Zijn resultaatgerichte houding, zijn enthousiasme voor het bouwen aan gevarieerde teams die op de toppen van hun kunnen presteren, en zijn ervaring in het transformeren van bedrijven gaan ons helpen bij het verder afstemmen van onze go-to-market-strategie op het veranderende klantenlandschap.”

Cernuda: “Nu het gebruik van cloud- en dataservices steeds groter wordt in de EMEA-regio, kan NetApp als geen ander klanten en partners ondersteunen bij deze digitale transformatie. De belangrijkste hyperscale-leveranciers van public cloud hebben hun geld op NetApp-technologie gezet om hen met hun diensten te ondersteunen. Voor mij is dit een van de beste voorbeelden van hoe NetApp zich heeft getransformeerd tot een cloud-first-organisatie. Ik zie het als een geweldige kans om klanten en partners te ondersteunen bij het beheren en beschermen van een van hun meest waardevolle bezittingen – hun data.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NetApp

NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.
Meer over NetApp

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.