Solvinity benoemt Nancy Roos-Beukers als nieuwe CCO

| Solvinity | 2 min | 14 mei 2020 10:10
Gewaardeerd
Afbeelding: Nancy Roos-Beukers, Chief Commercial Officer bij Solvinity | Copyright: Solvinity
Solvinity, Nederlands grootste leverancier van Secure Managed IT Services, verwelkomt Nancy Roos-Beukers (47) als nieuwe Chief Commercial Officer. Per 1 mei is zij werkzaam bij het bedrijf, waar ze verantwoordelijk is voor initiatieven die de sterke groei-ambities van Solvinity ondersteunen.

Nancy brengt ruim 25 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee. Tot voor kort was ze werkzaam bij Dynniq als Director Digital Innovation and Business Development. Daarvoor werkte ze onder meer als Director Business Development Benelux bij Mindtree, en als Commercieel Directeur Handel en Transport bij Sogeti.

Haar verantwoordelijkheden zijn onder meer de aansturing van het commerciële team, dat zowel de klantenteams voor de overheidssector, financiële sector en zakelijke dienstverlening omvat, als de teams business development en marketing.

Als voornaamste reden om bij Solvinity te beginnen, noemt ze de passie van het team: “Tevreden klanten én tevreden medewerkers zijn de sleutel tot succes voor iedere dienstverlenende organisatie. Wat mij erg aanspreekt bij Solvinity zijn de gepassioneerde medewerkers die zich dagelijks inzetten om de gevoelige en bedrijfskritische informatie van onze klanten te beheren en onderhouden. Uiteindelijk blijft dat mensenwerk. Solvinity is een organisatie waar mensen uitgedaagd worden en de ruimte krijgen om zelf na te denken wat het best is voor hun klanten of hun eigen carrière en daarnaar te handelen. Ik kijk ernaar uit om samen met onze ‘Solvineers’ en onze klanten verdere groei vorm te geven!”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Solvinity

Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybrid cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Vanuit het principe ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen.
Meer over Solvinity

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.