Shippeo en 4flow werken samen aan supply chain visibility

| SHIPPEO | 2 min | 14 mei 2020 10:44
Copyright: SHIPPEO
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, kondigt een wereldwijde samenwerking aan met 4flow, leverancier van supply chain consultancy, software en 4PL dienstverlening.

Doelstelling is de zichtbaarheid in de toeleveringsketen te vergroten en de efficiency te verhogen voor verladers, vervoerders en eindklanten. Shippeo volgt ruim 5 miljoen vrachtwagenladingen per jaar en werkt met meer dan 140.000 vervoerders in 62 landen samen door directe toegang te geven tot realtime tracking en voorspellende ETA’s (Expected Time of Arrival).

Via de samenwerking met Shippeo heeft 4flow haar geïntegreerde transportbeheersysteem (iTMS) verbeterd met een extra gegevenslaag voor realtime tracking. Met nauwkeurige berekeningen van de aankomsttijd kan 4flow haar klanten helpen de impact op processen en productie structureel te evalueren en waar nodig te vertalen naar maatregelen. 

“Onze teams zijn continu bezig met het monitoren van netwerken en het oplossen van problemen in de supply chain. Met de integratie van de realtime tracking informatie die door Shippeo in ons iTMS wordt geleverd, kunnen we afwijkingen veel eerder identificeren, waardoor kosten bespaard worden”, zegt Julian Schulcz, COO bij 4flow. De operationele teams van 4flow kunnen nu iedere collo traceren tot aan de vrachtwagen die het vervoert, welke online wordt weergegeven op een kaart en gaat knipperen bij vertragingen in het verkeer.

“We zijn zeer trots dat we 4flow als global partner mogen verwelkomen in de Shippeo community. De combinatie van real-time informatie, geoptimaliseerde ETA-berekeningen, en de expertise van 4flow op het gebied van supply chain-optimalisatie, zal helpen om veerkrachtige en efficiënte supply chains te bouwen voor onze gezamenlijke klanten. We weten dat dit een belangrijk agendapunt is voor supply chain leiders, die uiteraard zo goed mogelijk uit de huidige Covid-19-crisis willen komen”, zegt Shippeo-medeoprichter en COO, Lucien Besse.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SHIPPEO

Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over SHIPPEO

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.