OpenText biedt flexibele weg naar de cloud, versterkte beveiliging en compliance en inzicht in supply chain risico’s

| OpenText | 6 min | 13 november 2019 12:06
Updates in marktleidend EIM-portfolio voorzien in behoeften van bedrijven en overheid

OpenText™ (NASDAQ: OTEX), (TSX: OTEX), een wereldleider in Enterprise Information Management (EIM), voert technologische updates door met innovaties voor het gehele portfolio. Deze release (EP7 genaamd) verbetert het vastleggen, het beheer, de uitwisseling en het gebruik van informatie - wat werkt als een stimulans voor de productiviteit, groei en het concurrentievoordeel.

"OpenText bouwt aan het meest indrukwekkende en overtuigende EIM-platform ter wereld. Dit platform is ontworpen om bedrijven te helpen de flexibiliteit, schaalbaarheid en capaciteit te bieden die ze nodig hebben om hun werknemers te helpen het beste uit zichzelf te halen en klanten tevreden te stellen", aldus Mark J. Barrenechea, CEO & CTO bij OpenText. "De release van vandaag bevordert deze missie door nieuwe SaaS- en cloud-native apps, geavanceerde beveiligingsdiensten en de meest progressieve supply chain management tools op de markt te brengen.”

Cloud-leiderschap versnellen

Deze release bevordert het cloud-leiderschap met de introductie van cloud-native applicaties voor OpenText™ Content Services, waaronder OpenText™ Content Suite Platform, OpenText™ Extended ECM Platform, OpenText™ Documentum™ en OpenText™ InfoArchive.

Deze cloud-native Content Services-applicaties worden automatisch bijgewerkt, aanzienlijk opgeschaald en overal uitgevoerd - zowel on- als off-cloud - en zijn een belangrijke stap voorwaarts op de weg naar de lancering van OpenText Cloud Editions (CE) in 2020.

OpenText heeft een groeiend portfolio van next-generation SaaS-applicaties, ontworpen voor het beheren van informatie- en content-intensieve bedrijfsprocessen. OpenText Core applicaties zijn gebouwd op het OpenText™ OT2 next-generation EIM-as-a-Service platform.

Deze release introduceert:
 • OpenText™ Core for Federated Compliance is een gecentraliseerde toepassing om toezicht te houden op archiefbeleid in meerdere content repositories. De applicatie is direct beschikbaar voor Documentum en beschikt over een unieke hybride architectuur die voldoet aan de eisen van lokale controle en gegevenssoevereiniteit.
 • OpenText™ Core Experience Insights is een SaaS-applicatie die marketingprofessionals volledig inzicht biedt in customer journey - van website interacties tot e-mail engagement, social-mediacontent en callcenter-performance.
Deze nieuwe toepassingen voegen zich bij een lijst van onlangs aangekondigde SaaS-aanbiedingen, waaronder OpenText™ Core Capture, OpenText Core Share en OpenText Core Signature.

De aanpak van de actuele en complexe security-uitdagingen

Veiligheid staat bij de producten en diensten van OpenText voorop. Deze update, die is aangekondigd tijdens OpenText Enfuse, biedt nieuwe tools en mogelijkheden om de meest complexe uitdagingen op het gebied van onderzoek, juridische zaken en informatiebeveiliging op te lossen.
 • OpenText professional services biedt nu een dienst voor het opsporen van bedreigingen. Deze dienst integreert OpenText™ EnCase™ Endpoint Security met OpenText™ Magellan™ AI en analytics. Dit heeft als doel om de reactietijden te verkorten en bedreigingen sneller te detecteren, er op te reageren en ze te herstellen. Het nieuwe aanbod helpt klanten bij het reageren op incidenten en bij het regelmatig opsporen van bedreigingen om endpoints en netwerken te beschermen. Ook biedt het platform voortdurende training en optimalisatie van de beveiliging.
 • OpenText EnCase™ Endpoint Security voegt krachtige nieuwe tools toe om beveiligingsteams te helpen bij het monitoren en detecteren van bedreigingen. Zo is het mogelijk om real-time endpoints te monitoren, met meer dan 400 nieuwe detectiewaarden en nieuwe MITRE ATT&CK OOTB detectieregels.
 • OpenText™ EnCase™ Forensics biedt verbeterde zoekfuncties om onderzoekers te helpen om tijdens forensisch onderzoek sneller verwijderde of gewijzigde informatie te vinden.
 • OpenTextTM AI & Analytics helpt bij het naleven van een aantal privacy- en compliance-vereisten van regelgevingen zoals GDPR en CCPA. Door automatische identificatie van persoonlijke identificeerbare informatie (PII) in ongestructureerde gegevens en andere bronnen mogelijk te maken, worden gebruikers geholpen deze regels na te leven.
 • Het OpenText Identity and Access Management Platform helpt klanten bij het beveiligen van identiteits- en toegangsbeheer over domeingrenzen heen. Het biedt een naadloze, veilige ervaring voor gebruikers om een betere beveiliging te garanderen in een zero-trust wereld.
 • OpenText™ Tableau™ forensische hardware bevat nu innovaties die nieuw op de markt zijn. Door de mogelijkheid te bieden om forensische beeldvormingswerkzaamheden te onderbreken en hervatten, kunnen onderzoekers veel tijd besparen.

Vergroten van de flexibiliteit en risicobeheer bij handelspartners

Om bedrijven te ondersteunen om sneller de juiste leverancier te selecteren en om operationele-, financiële- en reputatierisico’s bij de leveranciersselectie in te perken, introduceert OpenText de OpenText Global Partner Directory. Dit is een doorzoekbare oplossing voor het werven en onboarden van leveranciers.
 • Met de Global Partner Directory kunnen bedrijven gemakkelijk contact maken met leveranciers op het OpenText Trading Grid, 's werelds grootste branche-overkoepelende community van B2B-supply chain handelspartners.
 • Met geavanceerde datafilters binnen de Global Partner Directory kunnen gebruikers snel en met vertrouwen de juiste leveranciers identificeren op basis van verschillende factoren, zoals de verkochte goederen, de grootte van het bedrijf, regionale dekking, handelspraktijken, het gebruikte protocol en het financiële risicoprofiel.
 • De Global Partner Directory rust handelspartners uit met tools om bedrijfsprioriteiten voor ethische en duurzame supply chain activiteiten te ondersteunen.
"De Global Partner Directory zal klanten helpen om meer inzicht te krijgen in hun supply chain-risico's en de eerste stap te zetten naar ethische en duurzame supply chains", zegt Muhi Majzoub, EVP & Chief Product Officer bij OpenText. "We hebben geïntegreerde intelligentie en inzicht in de grootste wereldwijde gemeenschap van handelspartners, waardoor bedrijven beter kunnen begrijpen met wie ze zakendoen en ervoor kunnen zorgen dat hun waarden op elkaar zijn afgestemd.” 

Voortdurende innovatie in EIM

Nieuwe productupdates in het OpenText-portfolio verbeteren de productiviteit en efficiëntie van EIM.
 • Intelligente automatisering en AI-integraties nemen handmatige taken weg en komen bedrijfsprocessen ten goede, waaronder:
  • OpenText Axcelerate maakt geautomatiseerde vertalingen van documenten mogelijk voor het uitvoeren van mondiale onderzoeken. In samenwerking met Veritone™ biedt de oplossing ook sentimentanalyse en entity extract. OpenText eDOCS is nu voorzien van AI-gestuurd zoeken.
  • Het genereren van inhoudsvoorstellen en vertalingen in de OpenText Web Content Management Solution, TeamSite.
  • Verbeteringen aan het OpenText Extended ECM Platform stelt gebruikers in staat om meerdere gelijktijdige content-gedreven processen te automatiseren door middel van asynchrone verwerking.
  • De mogelijkheid om content-gerelateerde processen te automatiseren met OpenText Vendor Invoice Management, uitgebreid met machine learning en optische tekenherkenning.
 • De verbeterde productiviteit en gebruikerservaring zorgen voor nieuwe en efficiënte manieren van werken met en tussen OpenText-producten. Hieronder vallen: nieuwe visualisaties in OpenText™ Magellan Analytics Studio, nieuwe autorisatietools in OpenText™ Exstream en een nieuwe mobiele applicatie voor OpenText™ Documentum.
 • Integraties met vooraanstaande producten en diensten verbeteren de bedrijfsresultaten en verbinden content, informatie en data met het digitale bedrijf. Deze release brengt een nieuwe integratie tussen OpenText Experience portfolio en OpenText™ Hightail, Google Translate, Brightcove's videohostingplatform, Salesforce.com, de Salesforce Marketing Cloud en SAP®. OpenText Documentum for Life Sciences biedt nieuwe integraties met Microsoft® SharePoint® Online en OpenText™ Contract Center is nu geïntegreerd met SAP®.
"Deze release creëert direct nieuwe waarde voor onze klanten en helpt niet alleen om hun activiteiten te beveiligen en vooruitgang in de cloud te leveren om hun IT-infrastructuur te stroomlijnen, maar ook om nieuwe manieren van werken mogelijk te maken met geavanceerde samenwerkings- en automatiseringsfuncties," vervolgt Majzoub.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OpenText
OpenText is leverancier van enterprise information management oplossingen. OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.
Meer over OpenText
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.