ASUS lanceert als eerste computerfabrikant in samenwerking met Elbuco een leaseconcept voor het onderwijs in Nederland

Gebruiksklare aflevering, scherpe prijzen, complete service en volledige garantie. Vanaf €9,99 per maand lease je al een complete Chromebook

| ASUS | 3 min | 14 mei 2020 20:08
Copyright: ASUS
Belangrijkste voordelen:
  • Altijd een device: De leerling of student zit nooit meer zonder een laptop of Chromebook.
  • Kant-en-klaar: De leerling of student kan bij levering een laptop verwachten die volledig gebruiksklaar is.
  • Volledige servicegarantie: De leerling of student heeft volledige servicegarantie op de apparatuur, inclusief accu, gedurende de gehele looptijd.
  • Helpdesk: De leerling of student kan gebruikmaken van de helpdesk die in de avonden en de weekenden bereikbaar is.
  • Ophalen, terugbrengen en reparatie: Bij aflevering worden de laptops van ASUS gecheckt en voorzien van de nieuwste software. Hierdoor functioneert de laptop direct uitstekend en blijft hij functioneren. Daarnaast worden bij problemen de laptops opgehaald, gerepareerd en teruggebracht.
ASUS heeft vandaag een uniek leaseconcept gelanceerd om middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen in Nederland vele voordelen te bieden. Het toonaangevende merk gaat het leasen van laptops en Chromebooks mogelijk maken voor scholen, instellingen, studenten en leerlingen in Nederland. Hiermee is ASUS de eerste computerfabrikant die een dergelijk leaseconcept aanbiedt. Om het concept te realiseren bundelt ASUS zijn krachten met het gespecialiseerde leasebedrijf Elbuco.

Altijd een laptop voor leerlingen

ASUS’ leaseconcept voor scholen en instellingen biedt vele voordelen. “Wij bieden complete, razendsnelle ontzorging voor de school en de leerling. ASUS zorgt er met zijn nieuwe leaseprogramma voor dat het gebruiken van kwaliteitslaptops toegankelijk wordt, zelfs als het voor een onderwijsinstelling niet mogelijk is om een (grote) investering te doen. Het is belangrijk dat een leerling of student nooit zonder een laptop zit en dat hij altijd op een goede manier door kan studeren en efficiënt kan werken,” vertelt Rodney Voogel, directeur van ASUS Benelux. Andere voordelen zijn dat het product gebruiksklaar wordt afgeleverd en dat de leerling of student volledige garantie heeft, inclusief garantie op de accu, gedurende de gehele looptijd. Daarnaast is de helpdesk ook in de avonden en weekenden beschikbaar.

Hoogwaardige producten voor een scherpe prijs

De ouders van de kinderen vinden het niet altijd nodig om een device te kopen en scholen hebben vaak niet direct een groot budget voor devices klaarliggen, terwijl zij wel vooruitstrevend willen zijn in hun vorm van onderwijs. “Wij merkten dat scholen en andere onderwijsinstellingen niet altijd de financiële mogelijkheden hebben om studenten te kunnen voorzien van een laptop. Wij willen deze scholen en stichtingen graag helpen. Daarom hebben wij dit leaseconcept ontwikkeld, zodat zij voor een laag maandbedrag een kwaliteitslaptop kunnen gebruiken. Ons doel is helder: Wij willen scholen volledig ontzorgen door hoogwaardige producten aan te bieden voor een scherpe prijs. Anderzijds willen wij iedere leerling en student voorzien van de tools om zich te kunnen ontplooien en efficiënt te werken”, vertelt Fransie Becker, accountmanager educatie ASUS.

Prijzen en voorwaarden

Het leaseconcept is al vanaf €9,99 (incl. BTW) per maand beschikbaar voor scholen, instellingen, leerlingen en studenten. Het leaseconcept is modulair en dat betekent dat er verschillende parameters zijn waar een prijs op wordt gebaseerd. ASUS heeft hiervoor gekozen om maatwerk te kunnen leveren, maar dit doet zij niet alleen. ASUS werkt namelijk nauw samen met het toonaangevende leasebedrijf Elbuco, al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in high service leaseconcepten voor (elektronica) partners in de business-to-business en business-to-consumer branche. De kracht van Elbuco is dat zij in Nederland een eigen repair center heeft gevestigd, beschikt over een fijnmazig transportnetwerk én de leaseovereenkomsten kan aanbieden. Hierdoor heeft de eindgebruiker slechts één aanspreekpunt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.