Overal intelligente beveiliging dankzij BlackBerry Spark Suites

| BlackBerry | 2 min | 19 mei 2020 14:22
Afbeelding: BlackBerry Spark Suites Infographic | Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited presenteert vandaag BlackBerry Spark® Suites. Hiermee krijgen bedrijven toegang tot een reeks op maat gemaakte opties voor cyberbeveiliging en endpoint-beheer om data te beschermen, risico's te minimaliseren en kosten en complexiteit te verminderen.

Nieuwe aanvalstechnieken doen hun intrede

De BlackBerry Spark Suites combineren de beste mogelijkheden voor endpoint-beveiliging en -beheer. Daarnaast worden de suites aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en automatisering. BlackBerry Cylance biedt een verbeterde bescherming tegen cyberdreigingen en het herstel daarvan. Intuïtief endpoint-beheer, gebruikersauthenticatie en applicatie- en gegevensversleuteling wordt mogelijk gemaakt door BlackBerry® UEM. De nieuwe suites verhogen daarnaast de gebruikersproductiviteit en alle beveiligingslagen.

John Chen, CEO van BlackBerry: “2020 is een cruciaal jaar voor organisaties die hun bedrijfscontinuïteit proberen te behouden terwijl ze een digitale transformatie ondergaan. Met de toegenomen hoeveelheid aan IoT-endpoints bij bedrijven – en de toenemende omvang van cyberdreigingen – bieden BlackBerry Spark Suites een solide, vereenvoudigd endpoint-beveiligings- en -beheeraanbod om de kosten en complexiteit in een chaotische omgeving te verminderen. We zijn trots om de bewezen prestaties van BlackBerry's AI-gedreven, zero-trust platform aan klanten van over de hele wereld te leveren."

Uniforme endpoint-beveiliging

Het aanbod van BlackBerry sluit aan bij de implementatie van tools voor mobiele dreigingsdetectie (MTD), endpoint-detectie en -respons (EDR) en endpoint-beveiligingsplatformen (EPP). Gartner noemt deze gecombineerde infrastructuur ‘uniforme endpoint-beveiliging’. Organisaties moeten dan ook investeren met het oog op deze combinatie.1

"Ik verwacht dat een uniforme oplossing voor endpoint-beveiliging zoals BlackBerry Spark Suites de komende 2 tot 3 jaar het dominante model voor endpoint-beveiliging wordt", zegt Jack Gold, president en hoofdanalist van J. Gold Associates. "Organisaties zouden nu plannen moeten maken om over te stappen op dit uniforme beveiligingsmodel voor meer bescherming, een lagere total cost of ownership (TCO) en verbeterde gebruikerservaring."

“De nieuwste endpoint-bescherming in een Zero Trust Network-omgeving is precies de vereiste die we overal terugzien vanwege de huidige crisis. Bedrijven hervormen hun werkomgeving en transformeren naar een flexibelere manier van werken. Beveiliging in deze situatie moet dan ook op het endpoint worden toegepast. Daarom bieden we ondersteuning voor BlackBerry Spark Suites als basis voor onze wereldwijde endpoint-beveiligingsdiensten”, vertelt Dr. Matthias Rosche, algemeen directeur van OrangeCyberdefense.

De BlackBerry Spark Suites zijn vanaf nu beschikbaar. De vier suites, waaruit de BlackBerry Spark Suites bestaan, zijn: BlackBerry Spark® UEM Express Suite, BlackBerry Spark® UEM Suite, BlackBerry Spark® UES Suite en BlackBerry Spark® Suite.

Ga voor meer informatie over de BlackBerry Spark Suites naar https://blogs.blackberry.com/en/2020/05/blackberry-spark-suites-bringing-order-to-the-chaos en https://www.blackberry.com/us/en/products/blackberry-spark-suites.

1) Gartner, Predicts 2020: Mobile and Endpoint Technologies, 3 feb. 2020

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.