Citrix benoemt Bronwyn Hastings tot Senior Vice President van het wereldwijde verkoopkanaal en ecosysteem

| Citrix | 2 min | 13 november 2019 19:28
Afbeelding: Bronwyn Hastings | Copyright: Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) kondigt vandaag de benoeming aan van Bronwyn Hastings als Senior Vice President van het wereldwijde verkoopkanaal en ecosysteem. Hastings heeft meer dan twee decennia ervaring in de software-industrie. In haar nieuwe rol zal zij het voortouw nemen in de inspanningen van Citrix om toonaangevende digitale workspace-oplossingen te leveren die de ervaring van de werknemers en de manier waarop het werk wordt gedaan veranderen met behulp van het solide ecosysteem van partners.

Hastings rapporteert aan Mark Ferrer, Executive Vice President en Chief Revenue Officer bij Citrix en is verantwoordelijk voor de wereldwijde partnerverkoop, de go-to-market partnerprogramma's en partnermarketing voor alle Citrix-producten. Het Citrix partner-ecosysteem omvat meer dan 10.000 Citrix Solution Advisors, Citrix Service Providers, Global SI's, ISV's en Value Added Distributors.

"Bij Citrix leveren we de toekomst van het werk van vandaag. Maar dat doen we niet alleen," zegt Ferrer." Ons partner-ecosysteem is een van de krachtigste in de industrie en Bronwyn bevindt zich in een unieke positie om dit netwerk en de programma's en diensten die wij leveren te verbeteren, om bedrijven te helpen hun digitale transformaties te versnellen en een betere manier van werken mogelijk te maken."

Hastings heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen van strategische en operationele afdelingen van business development en partnerorganisaties in de software-industrie. Ze sluit zich aan bij Citrix na acht jaar bij SAP, waar haar laatste functie Senior Vice President Global Business Development and Ecosystems was. Daarvoor was ze Senior Vice President en General Manager van Ecosystem en Channels voor Azië-Pacific en Groot-China. Ze heeft ook 15 jaar bij Oracle gewerkt in verschillende senior leidinggevende functies voorafgaand aan haar aanstelling bij SAP.

"Citrix heeft een overtuigende visie op de toekomst van het werk", aldus Hastings. "Ik wil graag samenwerken met onze unieke gemeenschap van partners om bedrijven te voorzien van de oplossingen en diensten die ze nodig hebben om deze visie te realiseren."

Diane Fanelli, die sinds juli de interim Global Partner Sales Lead voor Citrix is, zal zij aan zij met Hastings werken om een naadloze leiderschapsovergang te garanderen voordat zij een nieuwe, strategische leiderschapsrol op zich neemt in de wereldwijde verkoop- en serviceorganisatie op 1 januari.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Citrix

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.