Milšped Group kiest Shippeo om klanten tegemoet te komen in vraag naar real-time transport visibility

| Shippeo | 2 min | 27 mei 2020 11:41
Copyright: Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, kondigt een samenwerking aan met Milšped, internationaal transport- en logistiekbedrijf met 2500 werknemers, 200 miljoen omzet, 270126 m2 opslag en 64 douanekantoren.

Milšped gaat in realtime alle ladingen (FTL en LTL) van chauffeurs en onderaannemers volgen, om de customer experience naar een hoger niveau te tillen. Shippeo’s expertise en ervaring op het gebied van complexe LTL-operaties in Europa was doorslaggevend bij Milšped’s keuze. Milšped Group biedt geïntegreerde diensten zoals het begeleiden van complexe douane-afhandeling, internationaal transport en distributie, en warehouse-oplossingen. De Servische groep is sterk aanwezig op de Balkan, alsook in Duitsland, Rusland, China en de Verenigde Staten. Adjunct-directeur voor internationaal transport, Marko Cavoski, geeft aan verheugd te zijn om met Shippeo samen te werken. Het is voor Milšped een strategisch besluit om te investeren in innovatieve oplossingen die leiden tot hogere klanttevredenheid.

“Als 3PL werken we met meer dan 580 onderaannemers aan ruim 200.000 bestellingen per maand”, zegt Cavoski. Vóór Shippeo hadden we meerdere visibility platforms voor verschillende delen van het netwerk, wat moeilijker te coördineren was. Nu profiteren we van het uitgebreide netwerk van carrier-integraties en het eenvoudig te gebruiken platform, waardoor we een overall voorspellende visibility van ons hele netwerk hebben, op één platform en in real-time."

De samenwerking tussen Milšped en Shippeo moet resulteren in een nog hogere servicekwaliteit naar de klant. Door te anticiperen op de track & trace-behoeften van haar klanten, blijft het bedrijf concurrerend. "Het naadloos uitwisselen van gegevens met onze partners, bespaart tijd en geld en stelt teams in staat zich te concentreren op hun echte werk", voegt Cavoski toe, "zodat we hun prestaties ook beter kunnen managen."

Milšped maakt gebruik van Shippeo’s Onboarding Automation Center, het nieuwe geautomatiseerde onboarding-systeem voor vervoerders. Met deze innovatieve nieuwe functie kunnen verladers en 3PL's moeiteloos hun vervoerders en onderaannemers onboarden. Het platform biedt ‘self-onboarding’ en desgewenst assistentie in 20 talen, via het Carrier Operations-team van Shippeo.

“We zijn erg blij Milšped te verwelkomen in de Shippeo 3PL-community. Met duizenden nieuwe 3PL's en vervoerders op ons platform in de afgelopen maanden, zijn we het snelst groeiende netwerk voor transport visibility in Europa'', zegt Lucien Besse, COO en mede-oprichter van Shippeo. "We kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking en zullen Milšped graag ondersteunen bij het leveren van een exceptionele klantervaring."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shippeo
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over Shippeo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.