Cognizant benoemd tot leider in Gartners Magic Quadrant voor Public Cloud Infrastructure Professional & Managed Services

| Cognizant | 2 min | 28 mei 2020 11:50
Copyright: Cognizant
Cognizant is door Gartner uitgeroepen tot leider in het rapport ‘Magic Quadrant for Public Cloud Infrastructure Professional and Managed Services, Worldwide’ van 2020. Beweegredenen waren onder andere Cognizant’s volledige visie en de bekwaamheid om deze te realiseren.

De plaatsing van Cognizant in het Magic Quadrant-rapport is op beide assen verbeterd in vergelijking met het voorgaande jaar. Voor Cognizant is de Public Cloud van strategisch belang en wordt er op grote schaal geïnvesteerd om de behoeften van klanten te ondersteunen.

Gartner evalueert in het rapport twintig public cloud-aanbieders. Volgens het rapport hebben leiders binnen deze Magic Quadrant een 'staat van bewezen dienst op het gebied van succesvolle levering van hoogwaardige professionele en beheerde services die de mogelijkheden van het cloudplatform zorgvuldig benutten. Ze zijn goed voorbereid om ook in de toekomst toonaangevende services te blijven leveren.’

"Cognizant heeft een enorm momentum in de cloud doordat klanten infrastructuren en applicaties moderniseren. Dit doen ze om sneller te innoveren, wendbaarder te worden met betrekking tot zakelijke onzekerheid en hun bedrijven over het algemeen opnieuw betekenis te geven in het nieuwe normaal", vertelt Greg Hyttenrauch, President van Cognizant Digital Systems and Technology. "We zijn er trots op dat we onze positie op beide assen van het kwadrant hebben verbeterd en dat we tot leider zijn uitgeroepen in dit wereldwijde Magic Quadrant-rapport. We geloven dat dit de prioriteit bevestigt die we hebben gegeven aan het versnellen en uitvoeren van onze cloudstrategie."

Lees hier het volledige rapport van Gartner's Magic Quadrant for Public Cloud Infrastructure Professional and Managed Services, Worldwide.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Cognizant

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.