Nergens beter dan thuis

Dankzij beeld en geluid van LG Electronics

| LG Electronics | 5 min | 28 mei 2020 14:36
Afbeelding: Een LG 77 inch OLED | Copyright: LG Electronics
e zomer van 2020 belooft bijzonder te worden. We moeten allemaal creatief omgaan met onze vrije tijd, die dit jaar voornamelijk thuis gespendeerd zal worden. Sportwedstrijden en festivals die je graag samen met je vrienden wilde bezoeken, zijn inmiddels gecanceled. En ook gezellige filmavondjes kunnen dit jaar niet met hele vriendengroepen tegelijkertijd in de bioscoop, maar gewoon thuis op de bank.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om van een teleurstellende situatie toch een geweldige ervaring te maken. Zo heeft LG Electronics verschillende producten met fantastisch beeld en subliem geluid, waardoor je sportwedstrijden, concerten en films toch perfect kan ervaren.

Zomer 2020 here we come!

Lekker op de bank ploffen en eindelijk tijd om al die films die nog op je ‘to watch’- lijstje staan te bekijken. Wat heb je nodig voor een perfecte filmavond, -middag of -ochtend?

First things first: Het perfecte beeldscherm

‘Het is maar een televisie’, horen we je al denken. Niks is minder waar! Een kwalitatief beeldscherm is ontzettend belangrijk om je film, serie, YouTube-video helemaal tot zijn recht te laten komen. Daarom delen we graag deze toestellen met je:
  • GX Gallery-serie: De drie nieuwe modellen uit de GX Gallery-serie (de 55-, 65- en 77-inch) hebben een uniek en minimalistisch design. De TV maakt gebruik van de OLED technologie, hierdoor is er geen achtergrondverlichting nodig en is de hoogste beeldkwaliteit in een ultradunne tv geïntegreerd. Het 65-inch model is amper 20 mm dun en de TV wordt vlak tegen de muur gemonteerd, omdat de ophangbeugel geintegreerd is in de achterkant van de TV. Zo ziet het toestel er aan de muur uit als een echt kunstwerk!
  • OLED ZX Real 8K-modellen: De langverwachte LG OLED ZX Real 8K modellen (modellen 88 OLED ZX en 77 OLED ZX) creeëren beelden met ongekende details en helderheid. Ze zorgen voor vier keer de schermresolutie van 4K en 16 keer die van Full HD.

Beide modelreeksen zijn uitgerust met de AI Alpha9 Gen3 processor. Hierdoor komt elke film, serie en video 100% tot zijn recht. De AI upscaler zorgt ervoor dat de beelden in de best mogelijke vorm op het beeldscherm getoond worden. Dankzij de ondersteuning van Dolby Vision HDR, Dolby Vision HDR IQ en Dolby Atmos is elke ervaring specifiek aangepast aan jouw omgeving en lijkt het of je echt in de bisocoop zit.

Mocht je je film of serie naar een nog groter formaat willen brengen, dan kun je ook gaan voor een Cinebeam. Wie wil er nu geen handige laserprojector waarmee je zowel je favoriete film op de woonkamermuur kijkt als je favoriete serie op de schutting in de achtertuin? Onze tip: hang een wit laken op en zet hier je Cinebeam voor! Zo creëer jij je eigen scherm in de tuin of op je balkon.

Dankzij de HDR10-technologie geven de projectoren prachtige beelden met diepe zwarte en helderdere kleuren. Samen met de TruMotion-technologie zorgt dit voor levensechte beelden die vloeiend en natuurlijk worden weergegeven. Doordat de projectoren gemakkelijk te verplaatsen zijn en sommige zelfs maar zes centimeter van de muur hoeven te staan, kan je deze overal mee naartoe nemen en in elke ruimte neerzetten. Zo kun jij waar ook in en om je huis van de mooiste beelden genieten!

Secondly: Sublieme soundbar

Wanneer je het perfecte beeld hebt, goed geluid ook wel zo fijn. Je wil immers geen enkel detail missen. LG heeft enkele soundbars met AI (SN8YG, SN9YG, SN10YG, SN11RG) in haar assortiment. De SN11RG is het topmodel van de reeks. Deze 7.1.4-kanaals soundbar kan voorzien worden van optionele draadloze achterluidsprekers. Daarnaast beschikken ze ook over Meredian-technologie.

De soundbars zijn uitgerust met een zelflerende technologie waardoor het systeem de geluidsdiepte en -sterkte aanpast aan de ruimte waarin het zich bevindt. Ook bevat de soundbar Google Assistant, wat met de komst van smart homes is uitgegroeid tot een onmisbare feature. Verder ondersteunen de soundbars 4K-resolutie en Dolby Atmos. DTS:X, HDMI eARC is ook aanwezig in alle vier de modellen.

Last, but not least: Films om weg te dromen
Onderstaande recente films komen optimaal tot hun recht op OLED LG televisies en zijn dus ideaal voor een filmavondje met het hele gezin, je huisgenoten of als me-time. Heb je de popcorn en drankjes al klaar staan?
  1. Bad Boys For Life (2020): In de derde film van de Bad Boys serie nemen Will Smith en Martin Lawrence's het op tegen een Miami-kartel. Tegelijkertijd zijn ze verantwoordelijk om een groep jonge agenten op te leiden en hen de kneepjes van het vak te leren.
  2. The Willoughbys (2020): Overtuigd dat ze zichzelf beter kunnen opvoeden, komen de Willoughby-kinderen met een stiekem plan om hun egoïstische ouders op vakantie te sturen. De broers en zussen beginnen dan aan hun eigen spannende avontuur om de ware betekenis van familie te vinden.
  3. Scoob! (2020):  Met honderden opgeloste zaken en gedeelde avonturen, worden Scooby en de bende geconfronteerd met hun grootste, meest uitdagende mysterie ooit. Terwijl ze racen om een ramp te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een geheime erfenis heeft.
  4. Never Rarely Sometimes Always (2020): Geconfronteerd met een onbedoelde zwangerschap en een gebrek aan lokale steun, reist Autumn samen met haar neef, Skylar, over de staatsgrenzen heen naar New York City. Het is een mooie reis die in teken teken staat van vriendschap, dapperheid en medeleven.
  5. The Lovebirds (2020): Op het punt om uit elkaar te gaan, raakt een koppel onbedoeld verwikkeld in een moordmysterie. Naarmate ze dichter bij het oplossen van de zaak komen, moeten ze ook uitzoeken hoe ze, naast hun relatie, ook de nacht kunnen overleven.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.