Platinum Salesforce Partner Nextview ontvangt investering en breidt uit naar Duitsland

Groei van design thinking specialist in stroomversnelling dankzij Salesforce Ventures

| Nextview | 3 min | 02 juni 2020 12:18
Afbeelding: Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview | Copyright: Nextview
  • Nextview breidt uit naar Duitsland en Noord-Europa
  • Opening van een nieuw Design Thinking Center in Frankfurt am Main
  • Significante investering van Salesforce Ventures 
  • Nextview is een toonaangevende design thinking specialist en Platinum Salesforce Partner
De Nederlandse Platinum Salesforce Partner Nextview breidt uit naar Duitsland en ontvangt een flinke kapitaalinjectie van Salesforce Ventures. Nextview is al zeven jaar op rij FD Gazelle-winnaar. Met een onderscheidende, design thinking-gerichte aanpak ondersteunt de toonaangevende consultancypartij nationale en internationale bedrijven in meer dan zestig landen bij hun digitale transformatie. Dankzij de investering kan Nextview niet alleen uitbreiden, maar ook strategische competenties verder ontwikkelen en het bestaande klantsucces vergroten. Hierdoor kan het bedrijf een nog betere klantervaring bieden met behulp van design thinking en innovatieve technologische oplossingen.

Uitbreiding in Noord-Europa

Salesforce Ventures is het durfkapitaalfonds van de gelijknamige wereldleider op het gebied van customer relationship management (CRM). De investering geeft Nextview een flinke duw in de rug als het gaat om uitbreiding in Noord-Europa en in Nederland. Als eerste stap opent de organisatie in 2021 een Design Thinking Center als centrale hub in Frankfurt am Main, naast de bestaande locaties in Eindhoven en Amsterdam. Deze stap is een eerste aanzet in het realiseren van de langetermijndoelstelling van Nextview. Als Europese boutique firm wil het toonaangevend Salesforce-expert worden in Noord-Europa op het gebied van design thinking en customer experience. Om dit te realiseren, is de Great Place To Work-winnaar van 2018, 2019 en 2020 op zoek naar ervaren Salesforce-consultants, B2B-commerce- en cloudexperts.

Continue succes

Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview: “We zijn ontzettend blij met de investering van Salesforce Ventures in Nextview. We werken al ruim tien jaar succesvol samen met Salesforce en zien deze investering als een eerbetoon. Onze missie is al jaren om altijd topprestaties te leveren waarbij mens, milieu en maatschappij het uitgangspunt zijn. Als design-led Certified B-Corporation met bijna 100 medewerkers, succesvol afgeronde projecten in meer dan zestig landen én binnenkort drie Design Thinking Centers, hebben we dat absoluut waargemaakt. Dit succes willen we voortzetten door samen met Salesforce verder te groeien. Als boutique firm willen we in de rest van Noord-Europa bedrijven inspireren, verandering teweegbrengen en een positieve impact leveren. Dankzij de investering kunnen we dit nog sneller realiseren.”

Angelique de Vries, Executive Vice President en General Manager Noord-Europa bij Salesforce: “Ik heb Nextview zien uitgroeien tot een echte specialist die anderen inspireert, van toonaangevende Nederlandse ondernemingen tot multinationals. We zijn dit traject in mei 2019 samen gestart en ik zie de groei van Nextview nu in een stroomversnelling geraken. Ons partnership kan een sterke meerwaarde leveren aan veel van onze wereldwijde klanten in Noord-Europa.”

Michiel van Vlimmeren, Senior Vice President en General Manager Nederland bij Salesforce, vult aan: “Nextview heeft een bijzondere, designgerichte adviesaanpak en daarmee is het een strategisch en gewaardeerd bedrijf in het partnernetwerk van Salesforce. Samen kunnen we onze klanten een voorsprong bieden in de digitale klantervaring.” 

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nextview
We helpen klanten een positieve impact te maken. Wij dagen merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. We stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven. Hiervoor combineren we diepgaande industriekennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. We begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden. Beloofd.

Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Dit maakt ons team het meest waardevolle bezit. Een sterke en evenwichtige combinatie van design thinkers en service designers, business consultants, solution architects, consultants en developers die als vrienden samenwerken. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde mensen die niet alleen graag werken voor het financiële aspect, maar ook om samen naar ons hogere doel toe te werken.
Meer over Nextview
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.