Solvinity lanceert Lango Workspace

Werkplek uit de cloud verhoogt efficiency en beheersbaarheid

| Solvinity | 4 min | 02 juni 2020 12:25
Gewaardeerd
Copyright: Solvinity
Solvinity lanceert Lango Workspace, een nieuwe digitale werkomgeving uit de cloud. Lango is ontworpen om onder alle omstandigheden maximale efficiency, eenvoudige samenwerking en bedrijfscontinuïteit te garanderen. De digitale workspace is vanuit iedere browser te benaderen. Het biedt medewerkers overal en op elk moment toegang tot een intuïtief en gepersonaliseerd ‘bureaublad’, dat direct toegang geeft tot alle applicaties, data en contacten die ze nodig hebben om hun werk te kunnen doen.

“Organisaties zijn meer dan ooit op zoek naar een flexibele werkplekoplossing waarmee ze ook onder snel veranderende omstandigheden de bedrijfscontinuïteit kunnen garanderen”, zegt Hans van den Broek, CEO van Solvinity. “Solvinity is van mening dat werken op afstand een blijvend karakter zal krijgen in onze maatschappij. Door de Lango Workspace toe te voegen aan ons portfolio van Secure Managed IT Services, geven we organisaties veel meer controle over deze nieuwe manier van werken. Onboarding, provisioning en management worden dankzij Lango vele malen eenvoudiger, terwijl eindgebruikers onder alle omstandigheden de best mogelijke gebruikservaring krijgen aangeboden.”

Efficiënt in gebruik en beheer

Voor eindgebruikers is Lango in de eerste plaats een gebruiksvriendelijke werkomgeving. Het biedt een soepele werkervaring, met alle tools en informatie die nodig zijn om productief te kunnen werken, gemakkelijk beschikbaar vanuit één browser-gebaseerd bureaublad. Lango is toegankelijk vanaf elk apparaat, op iedere locatie en elk gewenst moment. Applicaties, mails en bestanden zijn uitstekend beveiligd en kunnen met single sign-on worden benaderd. Lango biedt een intuïtieve en gepersonaliseerde gebruiksomgeving zodat de productieve uren in een dag zo efficiënt mogelijk worden besteed.

Voor organisaties is Lango een direct inzetbare werkplekoplossing uit de public cloud, die maximale veiligheid, controle en flexibiliteit biedt voor het beheer van gebruikers, apps en data. Gecentraliseerd beheer helpt IT-afdelingen ervoor te zorgen dat medewerkers altijd op een veilige manier productief kunnen zijn, onafhankelijk van de werklocatie of het gebruikte apparaat. Het cloudplatform garandeert dat alle medewerkers altijd de meest recente softwareversies gebruiken en toegang krijgen tot de juiste informatie, volgens controleerbare beleidsregels. Lango vormt de basis voor een geweldige gebruikerservaring en hoge mate van medewerkerstevredenheid.

De unieke combinatie van een digitale werkomgeving uit de cloud en de Secure Managed IT Services van Solvinity, geeft organisaties de controle die nodig is om alle toepassingen, on-premises of uit de cloud, altijd en overal soepel te laten werken.

Solvinity zorgt tijdens de introductie voor persoonlijke begeleiding met de Lango Coach waarmee gebruikers de nieuwe werkomgeving snel leren kennen en waarderen. De gebruiksvriendelijke omgeving en servicegerichte ondersteuning maken Lango Workspace een laagdrempelige oplossing die snel door medewerkers wordt omarmd.

In de praktijk

9292 REISinformatiegroep maakt al enige tijd gebruik van de nieuwe werkomgeving. Edwin Zilver, projectleider en change manager bij 9292: “We waren op zoek naar één portaal waar onze medewerkers al hun applicaties, documenten en informatie konden vinden. Na diverse alternatieven vergeleken te hebben, kozen we in overleg met Solvinity voor deze oplossing.”

Na een pilot van een maand is de nieuwe Workspace voor de hele organisatie ingevoerd. Sindsdien is de interne samenwerking bij 9292 “merkbaar meer efficiënt en uniform”. Ook vanuit de eindgebruikers klinken positieve geluiden. Zilver is zeer te spreken over Lango Workspace en noemt de samenwerking met Solvinity prettig en efficiënt: “De overgang is soepel verlopen – iedereen kon er na één adoptiesessie direct mee aan de slag. Er is goed met ons meegedacht, men was zeer bereidwillig en de transitie is projectmatig goed aangestuurd.”

Belangrijkste voordelen en kenmerken van Lango Workspace

Voor eindgebruikers
 • Een volledige werkplek op ieder apparaat, altijd en eenvoudig overal beschikbaar.
 • Snelle en veilige toegang tot alle middelen die je nodig hebt om productief te zijn.
 • Eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te beheersen.
 • Intuïtieve en gepersonaliseerde interface.
 • Bespaar tijd: alles wat je nodig hebt op één locatie.
 • Hoge productiviteit door soepele samenwerking.
Voor organisaties
 • Gecentraliseerde werkplekvoorziening vanuit de public cloud.
 • Een kant-en-klare oplossing voor eenvoudige provisioning en beheer.
 • Lango Coach: snelle acceptatie en tevreden gebruikers.
 • Snel schalen, eenvoudig onboarden, maximale controle.
 • Pay-per-use: overstappen van Capex naar Opex.
 • Altijd beschikbaar: 99,9% uptime voor alle diensten (inclusief printen).
 • Secure by design: gebouwd volgens ISO normen, klaar voor compliance audits.
 • Single sign-on voor alle cloud- en on-premises oplossingen.
 • Deskundige ondersteuning en advies voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.
Meer informatie over Lango Workspace by Solvinity vind je op Langoworkspace.nl

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Solvinity

Solvinity ontwikkelt innovatieve klantgerichte oplossingen en biedt bedrijven met hoge security-eisen een veilige toegang tot de private, public en hybrid cloud. Solvinity is gespecialiseerd in cloud diensten voor managed hosting, analytics, workplace en security. Vanuit het principe ‘Secure and compliant by design’ is Solvinity gecertificeerd op basis van internationale en nationale normen.
Meer over Solvinity

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.