Nieuwe devolo Magic 2 LAN triple: snelste Powerline-adapter met drie Gigabit LAN-poorten

| devolo | 3 min | 14 november 2019 11:16
Afbeelding: De nieuwe devolo Magic 2 LAN triple | Copyright: devolo
De nieuwe devolo Magic 2 LAN triple laat je drie supersnelle Gigabit LAN-poorten toevoegen aan elk willekeurig stopcontact. Wat dat betekent? Dat de dagen van extra switches en trage overdrachtssnelheden voorbij zijn. Met snelheden tot 2.400 Mbps stelt de Powerline-adapter je in staat entertainment te streamen, online games te spelen en supersnel software te downloaden. Het is slechts een kwestie van inpluggen.

Al het goede komt in drieën

Online je favoriete films en series streamen in 4K-kwaliteit, gameplezier met minimale laadtijden en snelle downloads. Voor state-of-the-art multimedia-applicaties zijn veel gebruikers nog altijd afhankelijk van kabelverbindingen voor hoge snelheden. Bovendien kunnen de steeds populairder wordende network attached storage-systemen (NAS) niet via WiFi het netwerk worden binnengehaald. Echter is steeds vaker een extra switch nodig voor de vele soorten smart-tv’s, gameconsoles en NAS-servers. Met de nieuwe Powerline-adapter devolo Magic 2 LAN triple is dat verleden tijd. De adapter stuurt het internetsignaal via het elektriciteitsnet van het huis en haalt overdrachtssnelheden tot 2.400 Mbps zonder te worden gehinderd door plafonds of muren. Met drie gigabit-poorten voorziet de devolo Magic 2 LAN triple verschillende multimedia-apparaten tegelijk van een snelle internetverbinding. Een aparte switch is dus niet nodig. En om ervoor te zorgen dat er in de entertainmenthoek geen enkel stroompunt verloren gaat, beschikt de Magic 2 LAN triple over een geïntegreerd stopcontact met kinderbeveiliging.  

G.hn-technologie: groot bereik en toekomstbestendig

Dankzij de Powerline-technologie maakt het niet uit waar de router staat. De devolo Magic 2 LAN triple overbrugt zonder problemen afstanden tot 500 meter. Gebruikers kunnen ook in de toekomst profiteren van dit performanceniveau, omdat de nieuwe Powerline-adapter – net als de rest van de Magic-producten – gebruikmaakt van de nieuwste generatie technologie: G.hn. Deze technologie staat voor de toekomst van thuisnetwerken via het elektriciteitsnet. Met G.hn is het thuisnetwerk voorbereid op de hoge-bandbreedtediensten van morgen.

devolo Magic: Plug and Play

De Magic-productserie is de nieuwste technologie-evolutie van devolo. Al meer dan zeventien jaar werken de Duitse Powerline-experts aan effectieve oplossingen voor slimme thuisnetwerken via Powerline-communicatie en WiFi. Het motto van devolo Magic is ‘uitpakken en aan de slag’. Zodra een Magic-adapter verbinding maakt met de router, kan een andere adapter in een willekeurig stopcontact worden geplaatst. Handig: met behulp van auto-pairing vinden de Magic-adapters elkaar automatisch en creëren ze een versleutelde verbinding. Bovendien zijn de devolo Cockpit-software en webinterface te gebruiken om zelf de Magic LAN-adapter te configureren.  

Prijzen en verkrijgbaarheid

De devolo Magic 2 LAN triple is de ideale oplossing voor state-of-the-art multimedia-entertainment, dat vraagt om een hoge bandbreedte. Gebruikers die hun bestaande Magic-netwerk willen uitbreiden, kunnen kiezen voor de devolo Magic 2 LAN triple-uitbreiding, verkrijgbaar voor 79,90 euro (inclusief btw). De devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit is verkrijgbaar voor de set-up van een nieuw Magic-netwerk. Het pakket bevat één devolo Magic 2 LAN triple en één devolo Magic 2 LAN-adapter voor een adviesprijs van 139,90 euro (inclusief btw). devolo hanteert een fabrieksgarantie van drie jaar op alle producten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over devolo
devolo maakt de woning intelligent en het stroomnet slim. Privéklanten brengen met Powerline-adapters van devolo highspeed dataverbindingen in elke ruimte. Internationaal zijn er ongeveer 40 miljoen dLAN®-adapters in gebruik. Bovendien ontdekken klanten met devolo Home Control de mogelijkheden van het Smart Home – snel in te richten, naar wens uitbreidbaar en makkelijk per smartphone te bedienen. Als OEM-partner past devolo zijn producten en oplossingen aan de individuele behoeften van internationale telecombedrijven aan. Op professioneel terrein biedt de ombouw van de energievoorzieningsinfrastructuur bovendien kansen: met devolo-oplossingen kunnen nieuwe Smart Grids realtime bewaakt en geregeld worden, en zijn volledig nieuwe diensten te realiseren.
Meer over devolo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.