Unit4 betrekt partners bij innovaties via nieuw Global Partner Program

Nieuw partnerprogramma beloont Unit4-partners voor hun inzet en stimuleert productontwikkeling

| Exact | 2 min | 02 juni 2020 14:47
Copyright: Exact
Unit4 introduceert vandaag een nieuw Global Partner Program (GPP). Middels dit programma worden training, middelen en ondersteuning aangeboden aan het wereldwijde systeem van partners om zo een uitzonderlijke ervaring te bieden aan hun eindklanten. In Nederland werkt Unit4 onder meer samen met Capgemini en Solmate.

Het GPP is ontworpen om partners in staat te stellen de ontwikkeling en de implementatie van Unit4-oplossingen te versnellen. Deze oplossingen helpen mensgerichte organisaties een betere werkplek en manier van werken te realiseren. Door een wereldwijde partnercommunity op te richten, kan Unit4 zijn ‘best-in-class’ cloud ERP-, FP&A-, HCM- en Student Management-oplossingen en -diensten aanbieden bij meer organisaties over de hele wereld.

Unit4 kiest voor een strategische opbouw van haar partnerecosysteem en selecteert zorgvuldig partners met expertise om hun markten te bedienen. Het programma maakt gebruik van verschillende partnermodellen, waaronder Go-To-Marketpartners, Product- en Innovatiepartners, Service- en Leveringspartners. Het GPP wordt ondersteund door een toegewijd, internationaal partnerteam dat is uitgelijnd per regio en vertical.

Toekomstige partners ervaren straks een nieuw ontworpen onboarding-programma dat verkoop, pre-sales, implementatie en ondersteuning voor alle Unit4-producten en -industrieën omvat. De partnergemeenschap krijgt toegang tot gespecialiseerde partnerforums in Unit4 Community4U. Daarnaast krijgt de community de mogelijkheid om kennis en expertise op te bouwen, gebruik te maken van marketingondersteuning en deel te nemen aan een certificeringsprogramma.

Harry Nap, directeur bij Solmate, één van de partners van Unit4 in Nederland: “Het is een eer om al jaren onderdeel te zijn van het Unit4 Global Partner Program. We werken nauw samen met zowel het lokale als het global team om oplossingen, die we bij onze gezamenlijke klanten zoals De Connectie en Meerinzicht implementeren, steeds verder te optimaliseren en te verbeteren".

“We willen de verwachtingen van onze klanten telkens overstijgen. Ons Global Partner Program is op maat gemaakt om aan die verwachtingen te voldoen en ons bedrijf te schalen om de marktvraag tegemoet te komen”, vertelt Tom Dehouck, Regional President Continental Europe bij Unit4. "Door deze nieuwe Unit4-partnerervaring kunnen we de complexe zakelijke vereisten van onze klanten bedienen met een verbeterd portfolio van oplossingen en services. Partners verbeteren de mogelijkheden van onze People Experience-suite door extensies te bouwen en aan te sluiten op onze oplossingen. Dat is de kern van onze strategie en cruciaal om te voldoen aan de behoeften van ons wereldwijde klantenbestand.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

ExactERP

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.