Kinly kondigt overname AVMI aan

| Kinly | 3 min | 02 juni 2020 16:52
Copyright: Kinly
Kinly, wereldwijde specialist in effectieve audiovisuele oplossingen, kondigt vandaag de overname van AVMI aan. AVMI, met het hoofdkantoor in Londen, is wereldwijd actief als AV-integrator en leverancier van managed services.

De overname van AVMI versterkt Kinly's nummer 1 positie als Europees aanbieder van video-samenwerkingsdiensten en zorgt wereldwijd voor een plek in de top-3. Gezamenlijk zullen Kinly en AVMI klanten wereldwijd hun propositie op het gebied van virtueel samenwerken gaan aanbieden. Kinly en AVMI zijn actief op meer dan 20 locaties in Europa, de Verenigde Staten en APAC en hebben klanten in meer dan 125 landen met meer dan 1.200 getalenteerde en gepassioneerde medewerkers.

Uitbreiding internationale aanwezigheid

“We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat AVMI, een toonaangevende Britse AV-integrator, het Kinly-team zal versterken”, zegt Robbert Bakker, CEO Kinly.

“De combinatie van onze bedrijven ondersteunt onze strategie om onze internationale aanwezigheid uit te breiden. Samen bieden we onze klanten een wereldwijde service en een holistisch portfolio van hoogwaardige en veilige video-samenwerkingsoplossingen. Onze bedrijven zijn zeer complementair en we hebben een sterke reputatie bij onze klanten als vertrouwde adviseur. AVMI heeft een benijdenswaardige staat van dienst in het leveren van complexe enterprise-projecten over de hele wereld en het leveren van zowel operationele- als service-excellence. Kinly biedt de beste videosamenwerkingsoplossingen in zijn klasse en ongeëvenaarde productkennis op het gebied van beheer op afstand, video-cloudoplossingen en adoptiediensten. Deze krachtige combinatie zal ook nieuwe kansen en carrièremogelijkheden bieden voor onze mensen. Ik heet het AVMI-team van harte welkom en ik ben ervan overtuigd dat onze teams over de hele wereld gezamenlijk nog meer waarde voor onze klanten zullen creëren.”

Edward Cook, CEO van AVMI zegt over de overname: “De combinatie van Kinly en AVMI leek altijd al een uitstekend idee en ik ben verheugd dat het nu realiteit is. Beide bedrijven zijn marktleiders in hun eigen land en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen echt kunnen concurreren op het wereldtoneel. Onze sector is volwassen geworden en onze klanten eisen nu wereldwijde dekking en een breed scala aan vaardigheden op het gebied van audiovisuele oplossingen die slechts door een handvol bedrijven kan worden geboden. Ik ben er zeker van dat het nieuwe Kinly een zeer succesvolle toekomst zal hebben.”
In de huidige tijd, met de uitdagingen en kansen die werken op afstand, globalisering, digitalisering van workflows en de behoefte aan meer connectiviteit brengen, is de behoefte aan hoogwaardige en veilige samenwerkingstechnologieën en -diensten van groot belang. Kinly en AVMI zijn vastbesloten en enthousiast om te blijven innoveren en hun klanten te ondersteunen bij deze belangrijke transformatie.

De uitgebreide Kinly-groep zal worden ondersteund door Avedon Capital Partners, investeerder in mid-market groei in Nederland en Duitsland. Sinds 2017 heeft Avedon geïnvesteerd in Viju, Visions Connected en MK2 om het Kinly-platform te vormen, specialist in effectieve audiovisuele oplossingen. De overname van AVMI versnelt en bouwt voort op het succes van Kinly in een groeiende markt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Kinly

Bij Kinly geloven we dat samenwerken het meest boeiende ter wereld is. Dus hebben we een visie gecreëerd om mensen samen te brengen in een wereld van mogelijkheden. Onze merkbelofte is "Samenwerken. Overal". Onze rol is om een veilige, naadloze en betrouwbare ervaring te bieden die mensen in staat stelt om samen te werken, in verschillende ruimtes en op verschillende plaatsen. Als wereldwijde specialist in visuele communicatie bieden we oplossingen en diensten die videoconferenties, audiovisuele integratie en geïntegreerde communicatie en collaboration omvatten. Kinly is een collaboration-specialist, geboren op 6 februari 2018 uit een fusie tussen VisionsConnected en Viju. Het bedrijf bedient momenteel zakelijke en overheidsklanten in meer dan 120 landen en heeft 650 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar het bedrijf leeft volgens zijn eigen regels en heeft een managementteam dat is gesitueerd over de hele wereld. Vanuit meerdere kantoorlocaties in heel EMEA, de UK, de VS en APAC blijven ze in contact via hun eigen technologie.
Meer over Kinly

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.