Dell Technologies versnelt inzet van AI in public en private clouds

| Dell Technologies | 2 min | 03 juni 2020 11:34
Copyright: Dell Technologies
  • Dell Technologies is de eerste leverancier die nieuwe virtualisatiecapaciteit biedt voor AI en geavanceerde computing in VMware-omgevingen.
  • Nieuwe oplossingen combineren Dell Technologies-systemen met VMware Cloud Foundation voor snellere inzet en beheer van AI-projecten via de nieuwe Bitfusion-functie in VMware vSphere 7.
  • Nieuwe systeembeheerfuncties en on-demand-consumptie vereenvoudigen beheer en consumptie van AI workloads die IT ondersteunen.
Dell Technologies is de eerste IT-leverancier die bedrijven helpt om krachtige artificial intelligence (AI) workloads te draaien in private en public clouds op basis van een VMware-omgeving. Deze nieuwe oplossingen zijn ontworpen om AI eenvoudiger in te zetten en te consumeren. Ze helpen bedrijven AI-inzicht te verkrijgen dankzij een combinatie van Dell Technologies-systemen en nieuwe functies in VMware vSphere 7, inclusief BitFusion.

“Artificial intelligence is een game changer, maar onze klanten vertellen ons dat ze achterlopen in de adoptie ervan omdat ze niet beschikken over de juiste skills en infrastructuur”, zegt Tom Burns, senior vice president Dell Technologies Integrated Products & Solutions. “We brengen de kracht van Dell Technologies en VMware samen zodat klanten AI workloads op schaal kunnen draaien in traditionele datacenters terwijl ze hun vertrouwde VMware-omgeving kunnen blijven gebruiken in private en public clouds. Het is de best of both worlds.” 

Twee nieuwe Dell Technologies Validated Designs die zijn af te nemen middels flexibele consumptiemodellen en worden ondersteund door services, helpen bedrijven de systemen sneller en kostenefficiënt in productie te krijgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE: DELL) is een unieke familie van bedrijven die organisaties en individuen helpen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten de breedste en meest innovatieve technologie en diensten in de industrie die reiken van de edge tot de core tot de cloud.
Meer over Dell Technologies

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.