Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead

| Databricks | 2 min | 4 juni 2020 10:48
Afbeelding: Paul Leventis, Senior Director Software Engineering & Site Lead | Copyright: Databricks
Databricks, marktleider in data en AI, maakt vandaag de nieuwe aanstelling bekend van Paul Leventis als Senior Director Software Engineering & Site Lead in hun European Development Center te Amsterdam. In deze rol zal Paul zijn expertise in engineering en leiderschap aanwenden om de ontwikkeling en innovaties van het Unified Data Analytics Platform te versterken.

Leventis kan bogen op ruim 20 jaar ervaring. Hiervoor was hij onder meer werkzaam bij Google als Director of Software Engineering en bij Altera (nu Intel) als Site Director van hun Toronto Technology Centre. Leventis heeft ambitieuze doelen voor het succesvolle engineeringteam in Amsterdam dat essentieel is voor verdere productontwikkeling. Zijn topprioriteit is om het engineeringteam in omvang te verdubbelen door top softwaretalenten aan te trekken vanuit de hele wereld.

Leventis staat klaar om de ‘hypergrowth’ van Databricks verder te helpen: “Ik ben ontzettend enthousiast om te beginnen bij dit groeiende bedrijf dat wereldwijd succesvolle datateams ondersteunt. Engineering is kritiek in de doorlopende innovatie van het Unified Data Analytics Platform en om hoogwaardige AI-oplossingen te kunnen bieden aan data engineers, datawetenschappers en bedrijfsanalisten.”

Eind 2019 kondigde Databricks een geplande investering aan van ruim €100M in hun European Development Center. Deze investeringen over een periode van drie jaar dienen ter ondersteuning van de bedrijfsmissie om datateams te helpen de meest complexe problemen op te lossen, en om meer toptalent in engineering aan te trekken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Databricks
De missie van Databricks is datateams te helpen de meest complexe problemen op te lossen. Als marktleider in Unified Data Analytics helpt Databricks organisaties hun data gebruiksklaar voor analytics te maken, bedrijfsbeslissingen op basis van data te maken, en machine learning te implementeren om de concurrentie voor te blijven. Databricks is opgericht door de initiatiefnemers van populaire open sourceprojecten, waaronder Apache Spark, Delta Lake en MLflow.
Meer over Databricks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.