Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Poly biedt hoogwaardige audio- en video-apparaten die mensen onderling verbinden, waar zij ook zijn ¬– thuis of op kantoor

| Poly | 4 min | 04 juni 2020 10:57
Afbeelding: De G40-T, ontworpen voor kleine tot middelgrote ruimtes | Copyright: Poly
Plantronics, Inc. (‘Poly’ – voorheen Plantronics en Polycom) (NYSE: PLT), een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt, introduceert een nieuwe serie Poly Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms: Poly G10-T, G40-T en G80-T. Dit zijn audio- en videotools die hoogwaardige vergaderervaringen leveren voor gebruikers van Microsoft Teams en die IT-managers de mogelijkheid geven om eenvoudig te schalen voor vergaderruimtes van allerlei groottes.

Het gebruik van Teams blijft omhoogschieten naar meer dan 75 miljoen actieve gebruikers per dag, waardoor de behoefte aan consistente samenwerking in de cloud via verschillende apparaten verder toeneemt. Nu de werkomgeving snel verandert en we thuis onder steeds verschillende omstandigheden werken, hebben gebruikers, IT-managers en beheerders behoefte aan flexibele, hybride apparaten. Poly Room Solutions voor Teams Rooms bieden op maat te maken hulpmiddelen die een probleemloze virtuele samenwerking mogelijk maken – bediening is nauwelijks nodig. Dit geldt ook voor de eerder aangekondigde Poly Studio X-serie, die ook native Teams video-ervaringen biedt.

Tim Root, vice president en general manager room collaboration bij Poly: “Nu steeds meer gebruikers de waarde van samenwerken via video inzien waardoor ze overal kunnen werken, is het wel belangrijk dat ze verbonden en productief blijven. Dat kan met tools die eenvoudig te integreren zijn met cloudsamenwerkingsplatforms als Teams. De Poly Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms zijn zo ontworpen dat ze vergaderingen dankzij de hoogste kwaliteit audio en video natuurlijk en moeiteloos laten aanvoelen, zodat alle deelnemers zich echt onderdeel van het gesprek voelen. Poly werkte samen met Lenovo’s ThinkSmart-team aan een enterprise-class compute-appliance, gebouwd op Intel vPro-technologie, om een veilig en betrouwbaar platform te bieden voor onze Poly Room Solutions voor Teams.”

Joseph Mingori, general manager, Lenovo Smart Office Business: “Lenovo bundelt graag de krachten met Poly om de Poly Room Solutions voor Microsoft Teams te kunnen leveren, met ThinkSmart Edition Tiny. Dit aanbod stelt ons in staat om een gezamenlijke oplossing te leveren, die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze gezamenlijke klanten op het gebied van samenwerkingsruimtes.”

Nu veel enterprise- en mkb-klanten Teams inzetten in hun organisatie, bieden de Poly Room Solutions voor Teams Rooms de nieuwste tools voor hoogwaardige audio- en video-ervaring. Van automatische groepsframes tot technologieën voor het volgen van sprekers. Zelfs passieve vergaderingen worden zo krachtige communicatie-ervaringen. Poly Room Solutions voor Teams Rooms leveren niet alleen de eersteklas Poly-audio en -video voor Teams, maar zorgen ook voor een probleemloze ervaring van begin tot eind – met eenvoudige installatie en eenvoudig onderhoud in elke ruimte, ongeacht de grootte. Zonder slordige snoeren betekent dat het niet alleen eenvoudig is om het systeem op te zetten en te gebruiken, maar dat de focus blijft liggen op samenwerking en resultaat, niet op een wirwar aan snoeren.

Poly Room Solutions voor Teams Rooms zijn de nieuwste Teams Rooms-technologie van Poly. Poly werkt al meer dan vijftien jaar samen met Microsoft en heeft nu de meest gecertificeerde headset- en speakerphone-apparaten voor Teams beschikbaar: Trio C60Calisto 5300, Calisto 5200, Calisto 3200, Voyager 4200 Office and UC SeriesVoyager 5200 Office and UC SeriesVoyager 6200 UCVoyager 8200 UC Blackwire 3300 and 5200 Series, en meest recentelijk, Blackwire 8225.
 
Ilya Bukshteyn, partner director voor Microsoft Teams-devices, Microsoft: “Klanten kiezen voor Poly en Microsoft om een probleemloze samenwerkingservaring te bieden voor zowel samenwerken als bellen en vergaderen. Poly biedt onze gezamenlijke klanten een breed scala aan apparaten, die allemaal een consistente gebruikerservaring van Microsoft Teams bieden en die gebruikers in staat stellen om eenvoudig, snel en probleemloos samen te werken en te communiceren, waar ze ook werken.”

Poly's Room Solutions voor Teams Rooms zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, geschikt voor gebruik in ruimtes van klein tot groot, afhankelijk van de individuele behoefte:

1) G10-T, de basisuitrusting waarmee organisaties van start kunnen, omvat:
 • Poly GC8?-controller
 • Lenovo ThinkSmart Edition Tiny
 • VESA/muurbevestigingsset
 • 10 meter lange optische fiber-USB-kabel
2) G40-T, ontworpen voor kleine tot middelgrote ruimtes:
 • Poly GC8-controller
 • Lenovo ThinkSmart Edition Tiny
 • VESA/muurbevestigingsset
 • 10 meter lange fiber-USB-kabel
 • Poly Studio USB
3) G80-T, ontworpen voor middelgrote tot grote ruimtes:
 • Poly GC8-controller
 • Lenovo ThinkSmart Edition Tiny?
 •  VESA/muurbevestigingsset
 • 10 meter lange fiber-USB-kabel (kabels van 25 meter en 40 meter zijn eventueel ook verkrijgbaar)
 • EagleEye Director II
 • Trio C60
Poly Room Solutions voor Teams Rooms is vanaf de komende maanden in bepaalde regio’s verkrijgbaar na Microsoft Teams-certificering. Meer informatie is te vinden op: https://www.poly.com/us/en/solutions/platform/microsoft/teams-rooms.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Poly

Poly (NYSE: PLT) is een wereldwijd communicatiebedrijf dat authentieke menselijke connectie en samenwerking mogelijk maakt. Poly combineert legendarische audio-expertise en krachtige video- en vergadercapaciteiten om de afleidingen, complexiteit en afstand te overkomen, die communicatie binnen en buiten de werkomgeving lastig maken. Poly gelooft in oplossingen die het leven makkelijker maken wanneer ze samen en met de diensten van onze partners werken. Onze headsets, software, deskphones, audio- en videovergaderingsopties, analytics en diensten worden wereldwijd gebruikt en zijn de toonaangevende keuze voor elk soort werkplek.
Meer over Poly

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.