SPRAY Twice A Day stimuleert bewustwording hygiëne en doodt 99,999% bacteriën

Scherm smartphone schoonmaken als dagelijkse routine

| PanzerGlass | 2 min | 05 juni 2020 10:09
Gewaardeerd
Copyright: PanzerGlass
Niet alleen de handen vaker wassen, maar ook het scherm van je smartphone of tablet schoonmaken. Dat wordt steeds meer een dagelijkse hygiëneroutine. Het huidige ‘coronavirus’ en straks het ‘nieuwe normaal’ dragen daar aan bij. Al voor het coronatijdperk bleek dat virussen graag ‘plaatsnemen’ op mobiele telefoons en tablets. Vandaar dat PanzerGlass, de screenprotector-specialist, en het Deens Technologisch Instituut (Dansk Teknologisk Institut) de handen ineen sloegen voor de ontwikkeling van een unieke antibacteriële schermreiniger met wetenschappelijk bewezen werking. Het resultaat mag er zijn en gaat nu de markt op onder de naam SPRAY Twice a Day.

"SPRAY Twice a Day doodt met succes 99,999% van de bacteriën en doodt vier van de meest voorkomende ziekenhuisinfecties. De spray is goedgekeurd volgens ISO EN 1276. Vanzelfsprekend zijn we blij dat we dankzij een nauwe en unieke samenwerking met het Deens Technologisch Instituut een revolutie teweeg kunnen brengen op het gebied van antibacteriële reiniging. Die reiniging is hard nodig. Kijk maar hoe vaak je je mobieltje tegen je ogen, neus en lippen houdt. Dat zijn allemaal ‘gevaarlijke’ plekken voor een coronavirusinfectie”, zegt Michael Brønd, Global Marketing Director bij PanzerGlass.

Alleen ingrediënten uit duurzame natuurlijke bronnen

SPRAY Twice A Day is gebaseerd op water en bevat alleen actieve ingrediënten afkomstig uit duurzame bronnen van natuurlijke oorsprong. Het middel is vrij van parfums, ammoniak, giftige stoffen en parabenen. Bovendien zit er geen alcohol in die de oleofobe coating van telefoonschermen aantast. “Wanneer je de reinigingsoplossing aanbrengt op het oppervlak, helpt het bij het verwijderen van bacteriën en vuil / vet van het oppervlak bij het polijsten met de PanzerGlass™- microvezeldoek ”, zegt Jeanette Schjøth-Eskesen, specialist van het Deens Technologisch Instituut.

Recyclebaar materiaal

De SPRAY-flessen zijn gemaakt van een recyclebaar PETG-materiaal. Zelfs het deksel is vervaardigd uit recyclebaar materiaal. Bovendien is al het verpakkingsmateriaal van papier. De flessen zijn er in drie maten: van een handige handtasversie tot een bureauversie (8, 30 en 100 ml). Ook is er een modieuze versie aan een ketting. De antibacteriële schermreiniger is onder meer binnenkort verkrijgbaar via PhoneHouse, BCC, ANWB, Office Centre, Welcom en MediaMarkt.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PanzerGlass
In 2013 lanceerde de Deense start-up PanzerGlass™ zijn nieuwe en exclusieve beschermers voor zowel tablets als mobiele telefoons. Tegenwoordig is PanzerGlass™ uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief en aanwezig is in 63 verschillende markten. Het bedrijf telt 92 werknemers. Door de jaren heen is PanzerGlass™ een synoniem geworden voor superieure schermbeschermers voor mobiele apparaten. Gebruikers kunnen praktisch alle apparaten beschermen; laptops, smartphones, tablets, displays in auto's en smartwatches. Tegenwoordig is PanzerGlass™ een van de toonaangevende merken voor screenprotectors ter wereld. Kijk voor meer informatie over PanzerGlass™.
Meer over PanzerGlass
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.