No-Code voor IT Managers

| Betty Blocks | 2 min | 14 november 2019 14:33
Copyright: Betty Blocks
Een netwerkevent @De Hub

No-code en low-code veranderen het IT landschap in hoog tempo. Organisaties kunnen sneller en efficiënter applicaties ontwikkelen, en profiteren daarbij van een veilige omgeving die meegroeit met de groei van een bedrijf of afdeling. Deze flexibele omgeving, wordt ook steeds vaker door programmeurs gezien. En juist daarom organiseren we het No Code voor IT Managers evenement in De Hub.

Want no-code platformen worden vaak gezien als tools voor citizen development, gericht op de empowerment van niet-programmeurs, terwijl ze ook voor traditionele programmeurs grote voordelen met zich meebrengen.

No-Code voor IT-Managers is bedoeld om de professionele IT-ontwikkelaar te informeren. We duiken in het gebruik van no-code en low-code platforms voor IT-afdelingen en beantwoorden vragen als: Waarom wenden ontwikkelaars zich tot no-code? Welke soorten applicaties bouwen ze ermee? En hoe zal het hun manier van werken in de toekomst veranderen?

Tevens zal de CTO van Robidus, Sylvester Bos, een exclusieve case presentatie geven over de implementatie van no-code en citizen development binnen zijn bedrijf. Aan de hand van concrete voorbeelden laat Bos zien hoe een no-code strategie vormen van shadow IT tegengaat en kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen.

Programma

We beginnen met een algemene inleiding tot no-code, gevolgd door de praktische case van Robidus en een demonstratie van het Betty Blocks-platform. Natuurlijk is er tijdens deze avond ook genoeg tijd voor drankjes, netwerken en het stellen van vragen aan een van de ontwikkelaars in de Genius Bar.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je nu aan als je wilt deelnemen! Meer informatie over het evenement vindt u hier: https://www.bettyblocks.com/no-code-vs-low-code

Locatie: De Hub, Pettemerstraat 7, Alkmaar
Datum en tijd: 21 November 2019 - 19.00 tot 22.00

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Betty Blocks
Als 's werelds meest toonaangevende no-code platform stelt Betty Blocks bedrijven en Citizen Developers in staat om op eenvoudige wijze complexe applicaties te bouwen zonder te hoeven coderen. Betty Blocks helpt organisaties met het vinden van de juiste oplossingen door medewerkers hun eigen innovaties te laten creëren.
Meer over Betty Blocks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.