Door crisis getroffen bedrijven krijgen gratis digitaliserings-advies van IT initiatief The New Digital

| The New Digital | 2 min | 09 juni 2020 10:55
Gewaardeerd
Copyright: The New Digital
Bedrijfsprocessen inrichten op afstand en het reserveren van werkplekken via een office app. Deze oplossingen worden met behulp van een adviseur van The New Digital werkelijkheid. Bedrijven komen via dit online platform in contact met specialisten op het gebied van procesoptimalisatie en digitalisering, en kunnen vrijblijvend en kosteloos IT advies aanvragen. 

Digitalisering relevanter dan ooit

De coronacrisis heeft veel bedrijven doen inzien dat ze met een digitale strategie flexibeler en toekomstbestendiger kunnen zijn. Maar soms is het onduidelijk wat voor stappen ze precies kunnen nemen om hun huidige dienstverlening te digitaliseren.

“De anderhalve-meter maatschappij zal op den duur voorbijgaan, maar de inzichten die bedrijven hebben opgedaan tijdens deze crisis zijn blijvend,” vertelt Justin Bunnik, initiatiefnemer achter The New Digital. “De coronacrisis heeft velen doen realiseren dat hun bedrijfsvoering ook anders kan. Denk hierbij aan vaker thuiswerken, het kantoor een dagje minder open in de week, flexibele werktijden en manieren om werknemers actief te laten bijdragen aan digitale innovatie - ook wel citizen development genoemd.”

Met een sterke digitale infrastructuur zijn dit soort nieuwe werkwijzen goed realiseerbaar. En als gevolg kunnen medewerkers efficiënter werken door minder lange reistijden. Ook krijgen ze meer vrijheid in hun werk en het gevoel dat ze echt een verschil kunnen maken binnen de organisatie. “Het nieuwe normaal is dus vooral een nieuwe kijk op werk. Een digitale denkwijze die bijdraagt aan een flexibele bedrijfsvoering en een gezonder bedrijf,” aldus Bunnik.

Vrijblijvend en kosteloos IT-advies

Op The New Digital kunnen bedrijven vrijblijvend en kosteloos IT advies aanvragen. Onderwerpen zoals het beter bereiken van klanten, het oplossen van inefficiënte werkprocessen en slimmer innoveren zijn al bij de adviseurs van The New Digital aan bod zijn gekomen.  

Digital business monitor check

Ook biedt de website van The New Digital de mogelijkheid te zien waar je als organisatie staat op de ladder van digitalisatie. Met behulp van de digital business monitor check weten organisaties binnen enkele seconden hoe digitaal (on)volwassen ze zijn. Vervolgens krijgen ze aan de hand van de check een advies voor het verbeteren van hun digitale strategie.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over The New Digital

The New Digital is een initiatief van BlockBrains en EsperantoXL in samenwerking met hun software partner Betty Blocks. Via dit platform stellen deze experts in low-code applicatie-ontwikkeling hun IT kennis, kunde en ervaring vrijblijvend beschikbaar. Heb je een dringende IT vraag? Stel ‘m op www.thenewdigital.biz.
Meer over The New Digital

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.