Rackspace gaat all-in op multicloud, lanceert nieuwe oplossingen en hernieuwt bedrijfsnaam

| Rackspace Technology | 2 min | 09 juni 2020 12:34
Copyright: Rackspace Technology
Na een reeks van acquisities en strategische samenwerkingsverbanden kondigt Rackspace vandaag haar plannen aan om uitgebreide oplossingen aan te bieden  voor de  gehele levenscyclus van de technologische transformatie.
 
De vier oplossingsgebieden, gericht op cloudoptimalisatie, security, cloud native enablement en datamodernisering, brengen de multicloud expertise van het bedrijf op de markt onder een  nieuwe naam: Rackspace Technology.
 
Onder leiding van CEO Kevin Jones hebben vele activeiten geleid tot de transformatie van het bedrijf in het afgelopen jaar,

‘‘Ons technisch inzicht in ‘s werelds toonaangevende cloudtechnologieën – in applicaties, data en security – stelt onze klanten in staat om nieuwe inkomsten te creëren, de efficiëntie te verhogen en een geweldige klant ervaring te bewerkstelligen”, aldus de CEO van Rackspace Technology.

‘‘Onze nieuwe naam, missie en multicloudoplossingen vertegenwoordigen de waarde die Rackspace creëert voor haar klanten. Onze missie is simpel: Embrace technology. Empower customers. Deliver the future.
 
De nieuwe multicloudoplossingen van Rackspace Technology stellen klanten in staat om de digitale transformatie aan te gaan en aan nieuwe eisen te voldoen. De nieuwe oplossingen bieden klanten de volgende voordelen:
  • Cloudoptimalisatie stelt klanten in staat om de kosten en prestaties voor een veranderende markt te verbeteren en tegelijkertijd de ervaring te leveren waar hun eindklanten om vragen.
  • Cloudsecurity biedt klanten deskundige beveiligings- en compliance diensten voor de organisatie en de cloud.
  • Cloud native enablement versnelt de multicloud transformatie met de Cloud native applicaties, data en ingebouwde beveiliging in een DevOps cultuur.
  • Datamodernisering helpt klanten om voorspellende, gegevensgestuurde beslissingen te nemen die innovatie versnellen en de ROI verhogen door gebruik te maken van moderne gegevensanalyses.
‘‘De besparingen in ons eerste jaar in samenwerking met Rackspace lagen in het bereik van 40-45% ten opzichte van onze initiele operationele kosten. Aangezien we zijn blijven optimaliseren, denken wij in het tweede en derde jaar een besparing van meer dan 60% te realiseren.’’ Aldus Scott Strickland, EVP & CIO, Wyndham Hotels & Resorts.
 
‘‘Rackspace is een geweldige partner geweest die door middel van strategische verandering een verdubbeling van het aantal  nieuwe cloudoplossingen mogelijk heeft gemaakt die tegemoet komt aan onze zakelijke behoeften op de lange termijn.’’

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rackspace Technology

Bij Rackspace Technology vergroten we de waarde van de cloud in elke fase van de digitale transformatie. Overal ter wereld bieden wij cloud-specialisten onbevooroordeelde expertise, continue modersering en Rackspace Service Blocks aan voor applicaties, data, beveiliging, hybride en multi clouds. We werken samen met toonaangevende partners en allianties.
Meer over Rackspace Technology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.