Shippeo verdubbelt carrier netwerk naar 62 landen

| SHIPPEO | 1 min | 10 juni 2020 9:56
Afbeelding: Lucien Besse, medeoprichter en Chief Operations Officer Shippeo | Copyright: SHIPPEO

Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, volgt nu zendingen in 62 landen. Dankzij nieuwe samenwerkingen met grote internationale klanten bedient Shippeo sinds januari 21 nieuwe markten, met een focus op Afrika, de GOS-landen en Noord-Europa.

"We hebben een geweldig momentum bereikt met onze internationale carrier-integraties, waardoor we de tracking capaciteit voor onze wereldwijde klanten aanzienlijk kunnen vergroten", zegt Lucien Besse, Chief Operating Officer en medeoprichter van Shippeo. "Onze doelstelling om de nummer één visibility partner voor transport te zijn, wordt werkelijkheid.”

Shippeo verwacht dat het tempo van carrier integratie zal aanhouden, aangezien bedrijven holistische visibility oplossingen zoeken die hun supply chain activiteiten overal ter wereld in realtime weergeven. Het Shippeo team voorziet in deze klantbehoefte en opent deuren voor nieuwe klanten in nieuwe regio’s.

Met het Onboarding Automation Center van Shippeo, het geautomatiseerde onboarding systeem voor vervoerders, kunnen verladers en 3PL's moeiteloos vervoerders en onderaannemers toevoegen. Ocean- en Parcel Tracking services vormen een belangrijk onderdeel van de supply chain visibility dienstverlening.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SHIPPEO

Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over SHIPPEO

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.