ASUS brengt geprezen Chromebook Flip C436 vandaag uit in speciaal 'Aerogel White'

Nieuwe, unieke Aerogel White kleurvoering geeft de dunste en lichtste 14-inch Chromebook op de markt nóg meer glans. Nu verkrijgbaar in Nederland

| ASUS | 3 min | 10 juni 2020 10:18
Afbeelding: ASUS Chromebook C436 - Aerogel White | Copyright: ASUS
  • De beste Chromebook in een nieuw jasje: Speciale kleurvoering 'Aerogel White' geeft de Chromebook Flip C436 nóg meer karakter. De afwerking is iriserend, dat betekent dat de kleur van de laptop verandert als de kijkhoek van de gebruiker verandert. 
  • Simplistisch, draagbaar en elegant: Elegant ontworpen met een 14-inch NanoEdge-display, 85% scherm/body-verhouding en een lichtgewicht 13-inch magnesiumlegering behuizing
  • Ongeëvenaarde prestaties: Aangedreven door de tiende generatie Intel® Core™ processoren met 8GB RAM, ultrasnelle Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) en een batterijduur van een complete dag
  • Gebruikersgericht ontwerp: Omnidirectionele quad-luidsprekers voor de beste audio-ervaring, USI-styluscompatibiliteit en geïntegreerde vinderafdruksensor
ASUS heeft een flitsende nieuwe uitvoering van zijn geprezen ASUS Chromebook Flip C436 gelanceerd in Nederland. De Flip C436 is nu namelijk ook verkrijgbaar in de iriserende kleur 'Aerogel White.' Voor deze krachtige Chromebook is nauw samengewerkt met Google en Intel om de veeleisende gebruiker een veelzijdige, krachtige premium ChromeBook te bieden met tiende generatie Intel® Core™-processoren.

Op en top elegant, zéér draagbaar

Naast de eerder verschenen variant in Transparent Silver is er nu ook een variant van de Chromebook Flip C436 beschikbaar in Aerogel White. Als de gebruiker zijn kijkhoek aanpast, veranderen de kleuren mee door meervoudige reflecties en ontstaat er een verbazingwekkend, oogstrelend kleurenpalet. Hierdoor krijgt de stijlvolle Chromebook C436 nóg meer karakter. 

De Chromebook Flip C436 introduceert een opvallende, elegante en converteerbare vormfactor, met een randloos NanoEdge-touchdisplay dat is ontworpen om het scherm te maximaliseren in de kleinst mogelijke vormfactor. De Flip C436 is ondergebracht in een duurzaam en lichtgewicht magnesiumlegering behuizing van slechts 13 inch. Hij weegt slechts 1,1 kg - perfect voor productiviteit onderweg.

Nauwe samenwerking met Google en Intel

De ASUS Chromebook Flip C436 is geverifieerd door Intels Project Athena innovatieprogramma en is mede ontworpen voor mobiele prestaties. Het brengt ongeëvenaarde kracht in een converteerbare en ultra-draagbare vormfactor door de integratie van tiende generatie Intel® Core™-processoren met maximaal 8GB RAM, een 256GB SSD en geavanceerde Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) connectiviteit.

"De uitzonderlijk dunne en lichte Chromebook Flip C436 is een van de eerste Chromebooks die mogelijk is gemaakt door co-engineering tussen ASUS, Google en Intel via Intels Project Athena innovatieprogramma. De Flip C436 wordt aangedreven door tiende generatie Intel® Core™-processoren en is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van ambitieuze mensen die constant onderweg zijn en zich wenden tot hun premium laptop om dingen gedaan te krijgen, onder andere door middel van ‘instant wake’, responsiviteit en een zorgeloze batterijduur," aldus Josh Newman, Vice President, Client Computing Group General Manager, Mobiele Innovatie bij Intel Corporation.

Premium extra's 

De Flip C436 biedt de gebruiker premium extra's, zoals een geïntegreerde vingerafdruksensor voor eenvoudige ontgrendeling, vier omnidirectionele luidsprekers voor geluid van hoge kwaliteit in één van de converteerbare modi, USI-stylusondersteuning voor open peninvoer, en een grote verscheidenheid aan poorten voor randapparatuuropties.

Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Beschikbare configuraties en prijzen

De Aerogel White-variant van de ChromeBook Flip C436 is nu verkrijgbaar in Nederland: per direct in de ASUS eShop en binnenkort ook via bol.com. In de bijgevoegde tabel zijn de adviesprijzen en beschikbare configuraties te vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over ASUS

ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.