OpenText en Reveille Software werken samen om content-veiligheid te verbeteren

| OpenText | 1 min | 15 november 2019 10:20
Softwareoplossing detecteert vroegtijdige beveiligingsproblemen en dicht security blind spots

Hoofddorp, 15 november 2019 - OpenText™ (NASDAQ: OTEX), (TSX: OTEX), wereldleider in Enterprise Information Management (EIM), lanceert OpenText™ Content Security for EnCase™ by Reveille. Deze oplossing is ontwikkeld in samenwerking met Solution Extension (SolEx) provider Reveille Software, een leverancier van inzichtoplossingen voor ECM- en EIM-content. OpenText Content Security helpt bedrijven snel bedreigingen te detecteren en actie te ondernemen om het risico op inbreuken te verminderen. Deze nieuwe oplossing controleert continu op afwijkend gedrag en geeft vroegtijdige aanwijzingen voor een mogelijke inbreuk of een ander ernstig veiligheidsprobleem. Dit geeft ondernemingen het vertrouwen dat hun informatie veilig is.

"OpenText Content Security is het nieuwste voorbeeld van hoe OpenText-producten die ontwikkeld zijn in samenwerking met een partner, complete oplossingen creëren om zelfs aan de meest veeleisende klantenbehoeften te voldoen", aldus Patricia Nagle, SVP en CMO, OpenText. "We zijn er trots op om samen te werken met een geweldige SolEx-partner als Reveille om uitgebreide beveiliging dichter bij het meest waardevolle bezit van elke organisatie, hun informatie, te brengen".

OpenText Content Security for EnCase by Reveille is nu beschikbaar voor gebruik in of buiten de cloud en in hybride omgevingen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OpenText
OpenText is leverancier van enterprise information management oplossingen. OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.
Meer over OpenText
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.