Security-professionals maken gebruik van beperkte proefperiode LogRhythm Cloud voor beter zicht op remote werkomgeving

Maandabonnement biedt de flexibiliteit voor controle op clouddata uit externe applicaties

| LogRhythm | 2 min | 11 juni 2020 12:01
Copyright: LogRhythm
LogRhythm, de drijvende kracht achter de security operations centers (SOC’s) van vandaag, biedt organisaties Remote Workforce Visibility om hen tijdens de coronacrisis te helpen bij het verbeteren van hun grip op de externe omgevingen. Met een maandabonnement biedt LogRhythm CISO’s en securityteams een flexibele optie om tegen een minimale investering LogRhythm Cloud op proef te gebruiken. Organisaties kunnen zo beter omgaan met de uitdagingen die het gevolg zijn van de plotselinge overgang naar werken op afstand en met de piek in clouddata. Zowel nieuwe als bestaande klanten van LogRhythm kunnen gebruikmaken van deze actie. 

Om use cases op het gebied van controle op de externe werkomgeving te ondersteunen, biedt de actie ook out-of-the-box-content en analytics die securityteams goed zicht geven op alle endpoint-, infrastructuur- en collaboratieve technologieën die essentieel zijn binnen een externe werkomgeving. De actie biedt ook mogelijkheden voor security orchestration, automation and response (SOAR) om de efficiency bij de externe teams te verhogen en de kwaliteit van de incidentrespons te verbeteren. Analisten kunnen LogRhythm Cloud snel en eenvoudig installeren, zonder een langdurig aankoopproces. De actie helpt SOC’s bij het snel en effectief in beeld krijgen en monitoren van de nieuwe en toegenomen bronnen van clouddata, die vaak het gevolg zijn van een piek in het gebruik van verschillende online applicaties zoals Zoom, Slack, Teams en WebEx. 

James Carder, CSO en vice-president van LogRhythm Labs: “Zelfs organisaties die eerder wel goed zicht op hun omgevingen hadden, hebben dat nu waarschijnlijk niet meer. Veel bedrijven werken met nieuwe tools en leveren in op veiligheid om maar te zorgen dat het personeel de afgelopen maanden kon werken. Cybercriminelen begrijpen heel goed hoe deze tools werken en waar de zwakke plekken zitten. Security-teams moeten zo snel mogelijk het zicht kunnen herstellen om te voorkomen dat hun werknemers en systemen worden misbruikt – want ook met alle beveiligingsproblemen die de coronacrisis opwerpt, zijn zij nog steeds verantwoordelijk als er een aanval plaatsvindt. Wij willen teams helpen grip op deze situatie te krijgen en zorgen dat ze de nodige middelen krijgen om met vertrouwen aan de security te werken.” 

De actie Remote Workforce Visibility loopt de komende zes maanden. Uitgebreide informatie over deze actie is hier te vinden. 

Ga voor aanvullende ondersteuning en tools voor een externe werkomgeving tijdens de coronacrisis naar http://explore.logrhythm.com/covid19-resources. 

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over LogRhythm

LogRhythm is wereldwijd marktleider in next-generation SIEM en stelt organisaties op zes continenten in staat om risico’s succesvol te beperken door gevaarlijke cyberbedreigingen snel te detecteren, erop te reageren en te neutraliseren. LogRhythm’s next-generation SIEM-platform combineert traditionele SIEM-mogelijkheden met geavanceerde user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic and behavior analytics (NTBA) en security automation & orchestration (SAO). Deze combinatie van mogelijkheden resulteert in end-to-end threat lifecycle management en fungeert als basis voor een op AI gebaseerd Security Operations Center (SOC) en helpt klanten bij het beschermen van hun cloud-, fysieke en virtuele infrastructuren voor zowel IT- als OT-omgevingen. Het platform van LogRhythm – gebouwd voor securityprofessionals – kreeg verschillende erkenningen, waaronder de positie van Leider in Gartners SIEM Magic Quadrant.
Meer over LogRhythm

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.