Cybereason breidt activiteiten uit in Benelux en Scandinavische regio's

Cybereason trekt veteraan van de cyberbeveiligingsindustrie, René Oskam, aan als Regional Vice President

| Cybereason | 2 min | 11 juni 2020 13:52
Afbeelding: Rene Oskam, Regional Vice President Cybereason | Copyright: Cybereason
Cybereason, een leider op het gebied van end-point protection, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn EMEA-activiteiten in de regio's Benelux (België, Nederland en Luxemburg) en Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, IJsland, Baltische staten) uitbreidt. Daarnaast trekt het bedrijf, een veteraan in cybersecurity, Rene Oskam aan als Regional Vice President. Oskam heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijf en bekleedde eerder leidinggevende verkoopposities bij Symantec, F5 Networks, Checkpoint en Cisco. Cybereason kondigde onlangs ook een technologisch partnerschap aan met Pinewood om haar kanaalaanwezigheid in Nederland uit te breiden.

In de afgelopen 12 maanden zijn de inkomsten van Cybereason meer dan verdubbeld in de EMEA-regio, waarbij uitbreiding het aandachtspunt van het bedrijf is. De Benelux en Scandinavische gebieden, VK en DACH-regio's, Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten hebben allemaal een recordaantal nieuwe klanten gezien.

"Het is opwindend om de snelle EMEA-uitbreiding van Cybereason te zien, inclusief de Benelux en Scandinavische gebieden in een tijd waarin de vraag naar ons bekroonde end-point platform nog nooit zo groot is geweest. De resultaten van recent gepubliceerde rapporten van Forrester, MITER en NSS Labs bevestigen onze leidende positie op de EDR- en EPP-markten. Het trackrecord van Rene Oskam in meer dan 25 jaar succes in de cyberbeveiligingsindustrie is van vitaal belang voor Cybereason, onze partners en bestaande klanten in de regio's, "zei Lior Div, CEO en medeoprichter van Cybereason.

“Bedrijven in de Benelux en Scandinavische regio's zijn niet immuun voor het constante spervuur van cyberbeveiligingsbedreigingen afkomstig van staten en andere hackgroepen. Wanneer het verlies van bedrijfseigen gegevens toeneemt, is het ver verleden tijd voor organisaties om een nieuwe aanpak te volgen om hun werknemers en klanten te beschermen. Wat mij aanspreekt in Cybereason is dat het Cyber Defense Platform toekomstige beveiligingsoperaties mogelijk maakt en het vermogen van beveiligingsanalisten enorm vergroot om hun werk te doen, risico's vermindert en cybercriminaliteit onrendabel maakt, ”zei Oskam.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cybereason
Cybereason heeft een vooruitstrevend AI threat hunting platform ontwikkeld en dankzij een compleet nieuwe aanpak van cybersecurity plaatst Cybereason de verdediger daarmee in een bevoorrechte positie ten opzichte van de aanvaller. Het bedrijf biedt endpoint detectie en respons (EDR), next-generation antivirus (NGAV) en actieve monitoring services, aangestuurd door het eigen analytics-platform. De Cybereason producten bieden ongeëvenaarde zichtbaarheid, vergroten de efficiëntie en effectiviteit van analyse en verkleinen security-risico’s.
Meer over Cybereason
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.