SAP en Honeywell slaan handen ineen voor nieuw gebouwbeheerplatform

| SAP | 1 min | 15 juni 2020 12:14
Copyright: SAP
SAP en Honeywell ontwikkelen samen een platform voor gebouwbeheer dat de efficiëntie en duurzaamheid van gebouwen beter in kaart moet brengen. Het platform brengt operationele en bedrijfsdata samen en ondersteunt zo de besluitvorming van gebouweigenaren en facilitair managers. Daarnaast is het realiseren van kostenbesparing een van de beoogde doelen.
 
Aan de basis van de oplossing staat het SAP Cloud Platform, in combinatie met de prestatiebeheeromgeving Honeywell Forge. Nu bedrijven langzaamaan weer opstarten en medewerkers terugkeren naar hun werkplek, richten SAP en Honeywell zich als eerste op de vastgoedsector. Beheerders kunnen via een intuïtief dashboard alle verzamelde data in één opslag inzien en daar het gebouwbeheer direct op inrichten, aanpassen en verbeteren.

De nieuwe cloudgebaseerde oplossing biedt eenvoudig toegang tot een breder scala aan relevante vastgoedgegevens, waaronder energieprestatie, veiligheid, onderhoud, huur, belastingen, regelgeving en huurtermijnen. Het platform zal onder andere voorzien in:
  • Het verzamelen en inzichtelijk maken van financiële en operationele informatie rondom de verschillende portfolio’s van gebouweigenaren en facilitair managers.
  • Bewoners profiteren van optimalisatie van onder andere het energie- en warmteverbruik. Dat verkleint de CO2-voetafdruk, verlaagt energiekosten en verbetert de woonervaring.
  • Een krachtig, intuïtief dashboard voorziet eigenaren van realtime KPI’s rondom onder andere duurzaamheidsaspecten en wooncomfort.
Voor meer informatie over de oplossing kunt u terecht op SAP.com/Honeywell.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

SAPBeheer

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.