Nuance cloudoplossing Dragon Professional Anywhere nu ook beschikbaar voor Nederlandse markt

| Nuance | 2 min | 16 juni 2020 12:47
Afbeelding: Dragon Professional Anywhere | Copyright: Nuance
Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag aan dat de Dragon Professional Anywhere spraakoplossing van het bedrijf nu ook in het Nederlands beschikbaar is. Met deze oplossing kunnen bedrijven documentatie sneller en efficiënter opstellen. Hierbij worden kosten bespaard, blijft de productiviteit hoog en wordt de algehele productiviteit van bedrijven verbeterd.

De spraakoplossingen uit de Dragon-lijn zijn veilig, schaalbaar, kunnen centraal beheerd worden en zijn daarmee ideaal voor thuiswerkers, of gebruikers die veel onderweg zijn. Om privacy van data te waarborgen, kunnen de nieuwe Dragon oplossingen on-premises gehost worden, of via één van de Europese door Nuance geautoriseerde hosting partners die gebruikmaken van 256-bit encryptie. Patches en updates worden vanaf een gecentraliseerde server uitgerold, dus gebruikers hebben automatisch de beschikking over de laatste versie met optimale veiligheid en prestaties, ongeacht waar ze Dragon willen gebruiken. Het Nuance Management Centre dat gebruikt kan worden om gebruikers, profielen en licenties te beheren, is standaard onderdeel van de on-premises abonnementen.

Dragon Professional Anywhere stelt bedrijven in staat om branchespecifieke terminologie toe te voegen. Andere extra opties zijn onder meer aanpasbare stemcommando’s, auto-tekst en correcties op basis van spraak.
Dragon Professional Anywhere biedt onder meer de volgende voordelen:
  • Slim: De nieuwste engine voor spraakoplossingen op basis van deep learning.
  • Lichtgewicht: Minimale vereisten aan het gebruikte device.
  • Flexibel: Minimale installatie vereisten, dus weinig werk voor IT.
  • Schaalbaar: Centrale on-premises of partner hostingmogelijkheden zorgen voor schaalbaarheid, bandbreedte en kostenreductie.
Dragon Professional Anywhere is de nieuwste aanvulling op het bestaande Dragon portfolio van Nuance met oplossingen voor de juridische- en onderwijssector, het mkb, non-profit organisaties, financiële dienstverleners en de gezondheidszorg. De Dragon productlijn bestaat al meer dan twintig jaar en staat sinds de lancering garant voor professionele AI-gestuurde productiviteitsoplossingen die door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt worden.

Beschikbaarheid

Dragon Professional Anywhere is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Zweeds. Partner hosting is mogelijk in diverse datacenters verspreid over de EU. Meer informatie over de aankoop en kosten is te vinden op https://www.nuance.com/nl-nl/dragon/business-solutions/dragon-professional-anywhere.html.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nuance

Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is pionier en marktleider op het gebied van innovatieve AI-oplossingen die intelligentie toevoegen aan ons dagelijks werk en leven. Het bedrijf levert oplossingen die mensen kunnen begrijpen, analyseren en op hen kunnen reageren om de menselijke intelligentie te versterken en zo productiviteit en security te verhogen. Nuance heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van domain en artificial intelligence.
Meer over Nuance

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.