SAP introduceert vier innovaties voor de supplychain

Projecten helpen organisaties met tackelen van crises-uitdagingen en verankeren van duurzaamheidsdoelstellingen

| SAP | 2 min | 17 juni 2020 11:03
Copyright: SAP
SAP komt met diverse initiatieven waarmee organisaties hun supplychain kunnen versterken en verduurzamen. De innovaties moeten zorgen voor een veerkrachtigere en duurzamere bedrijfsvoering in het post-pandemietijdperk en soepelere processen bewerkstelligen. De aankondigingen zijn gedaan tijdens het jaarlijkse SAPPHIRE NOW-evenement.

Het gaat om de volgende vier initiatieven:

1. Climate 21

SAP gaat onder het programma Climate 21 op basis van een meerjarige roadmap samenwerken met partners voor het verankeren van duurzaamheidsstatistieken in de SAP-oplossingen. Dit helpt klanten met het analyseren en optimaliseren van de CO2-voetafdruk van hun producten en activiteiten in de hele waardeketen. Inmiddels is er met SAP Product Carbon Footprint Analytics een eerste, concrete applicatie beschikbaar.

2. Industry Cloud

SAP gaat onder de noemer Industry Cloud specifieke cloudoplossingen leveren voor afzonderlijke verticals. SAP maakt hiervoor gebruik van de technologische basis van de SAP-oplossingen uit het Business Technology Platform-portfolio. De oplossingen integreren met de bestaande SAP-suite en versnellen ontwikkeling, implementatie en integratie.

3. Industry 4.Now

Onder de vlag Industry 4.Now ontwikkelt SAP innovaties voor een intelligentere supplychain. Hiermee moeten organisaties hun assets beter kunnen volgen en analyseren door de gehele waardeketen. Dit stelt klanten in staat om de voordelen van Industry 4.0 uit te breiden van een verbetering van productieprocesssen naar een geïntegreerde, bedrijfsbrede strategie.

4. Strategie voor een geïntegreerd businessnetwerk

SAP kondigt een strategie aan voor meer volledige zichtbaarheid, meer efficiëntie en samenwerking in alle supplychainprocessen. Daaronder vallen ook zaken als ontwerp, planning, sourcing, inkoop, productie, logistiek en asset-operaties. Door het creëren van een netwerk van intelligente ondernemingen kan SAP bedrijven helpen met een betere zichtbaarheid en samenwerking in het hele ecosysteem van de toeleveringsketen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.