Veeam helpt organisaties hun clouddatastrategie naar een hoger niveau te tillen tijdens VeeamON 2020

Vanaf vandaag brengt VeeamON 2020 – een tweedaags online event over datamanagement – IT-professionals uit 148 landen bij elkaar om de digitale transformatie te helpen versnellen

| Veeam | 3 min | 17 juni 2020 15:54
Copyright: Veeam
Veeam® Software, marktleider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, geeft vandaag de aftrap voor VeeamON, ’s werelds meest vooraanstaande online evenement over datamanagement. VeeamON, met een publiek van meer dan 25.000 geregistreerde deelnemers uit 148 landen, biedt live en interactieve sessies die bezoekers helpen de volle potentie van hun data te benutten. Er worden inspirerende keynotes gegeven door de directie van Veeam, onder wie Bill Largent (CEO), Danny Allan (CTO en senior vice-president Product Strategy) en Jim Kruger (CMO). Gastsprekers komen van IDC, Hero MotoCorp en IBM Cloud. Het overvolle programma levert waardevolle inzichten voor klanten die hun bedrijfscontinuïteit willen vergroten en hun databeveiligingsstrategie willen versterken, en helpt hen bij het versnellen van hun digitale transformatie (DX).

Bill Largent, CEO van Veeam: “VeeamON is altijd een mooie gelegenheid voor contact met onze klanten en partners – dat is dit jaar niet anders. We keken er allemaal naar uit onze gasten in Las Vegas te verwelkomen, maar door de pandemie besloten we er een online evenement van te maken om de veiligheid en gezondheid van de Veeam-community te beschermen. Deelnemers zullen de komende twee dagen dezelfde inspirerende VeeamON-ervaring ondergaan die ze van ons gewend zijn, boordevol inzichten in de toekomst van clouddatamanagement en natuurlijk ook met ruimte voor een hoop plezier. Het legendarische VeeamON-feest brengen we gewoon bij de deelnemers thuis, met een live concert door Keith Urban ter afsluiting van het evenement.”

Jim Kruger, CMO van Veeam: “Het evenement, en de belangrijkste keynote van vandaag, gaan vooral om het helpen van onze klanten met het beschermen van hun data bij de overstap naar een hybride- of multicloudomgeving. Onze sessies helpen klanten, groot en klein, bij het vormgeven van hun DX-reizen door het moderniseren van hun modellen voor bedrijfscontinuïteit en gegevensbescherming. Tijdens VeeamON vertellen we hoe organisaties nieuwe datamanagementmodellen voor on-premises, hybride en multicloud omarmen. Ook hebben we een paar spannende aankondigingen in petto die klanten gaan helpen los te komen van hun legacy-systemen en het gebruik van hun data op een eenvoudige, flexibele en betrouwbare manier naar een hoger niveau te tillen.”

Veeam rapporteerde over het eerste kwartaal van 2020 een stijging van de jaarlijks terugkerende omzet van 21 procent ten opzichte van 2019. Ook het unieke abonnement Veeam Universal License (VUL) doet het ongekend goed met een stijging jaar-op-jaar van 97 procent in het aantal abonnees onder meer dan 375.000 klanten. Verder blijkt uit de meest recente Semi-Annual Software Tracker van IDC op het gebied van datareplicatie en -bescherming over de tweede helft van 2019[1], dat Veeam de snelste omzetgroei kende, zowel opeenvolgend (9,8 procent) als jaar-op-jaar (20,5 procent) – groeicijfers die drie keer hoger zijn dan het marktgemiddelde. Aanjager van dit succes was de introductie van de Veeam Availability Suite (VAS) v10: de meest robuuste oplossing voor compleet databeheer en -bescherming voor hybride-cloudomgevingen, met moderne NAS-ondersteuning, multi-VM Instant Recovery en verhoogde beveiliging tegen ransomware. Er zijn al meer dan 200.000 unieke downloads geweest van VAS v10 sinds het algemeen beschikbaar kwam.

Gratis aanmelden voor VeeamON kan via www.veeam.com/veeamon/register.

Ga voor meer informatie naar https://www.veeam.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Veeam

Veeam is de wereldwijde leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-up-oplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management.
Meer over Veeam

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.