Tanium Partner Advantage nu live voor partners in de Benelux

| Tanium | 2 min | 18 juni 2020 13:41
Copyright: Tanium
Tanium, leverancier van unified endpoint management en beveiliging ontwikkeld voor veeleisende IT-omgevingen, maakt bekend dat zijn eerder aangekondigde Tanium Partner Advantage Program nu effectief is, ook voor Tanium-partners in de Benelux. 

Het Tanium-ecosysteem van partners ondersteunt enterprises en overheidsinstanties bij het oplossen van de meest ingewikkelde security-, compliance-, en IT operations-uitdagingen. Met behulp van het Tanium-platform transformeren klanten hun endpoint management- en security-operations naar ongekende snelheid en schaal.

Bij het ontwerpen van Tanium Partner Advantage is een partner-first mindset aangenomen die zich uitstrekt tot gezamenlijke planning en marktuitvoering, en in-field bedrijfsontwikkeling en technische betrokkenheid. 

Tanium Partner Advantage omvat:
  • Partner focus: In tegenstelling tot veel andere fee-based partnerprogramma’s met rigide tiers en arbitraire trainingseisen, is Tanium Partner Advantage simpel, flexibel en gefocust op het inschakelen, ondersteunen en belonen van partners. 
  • Easy engagement: Tanium wil partners dezelfde training aanbieden als interne teams. Door hen te voorzien van middelen die zij nodig hebben kunnen partners kansen nog beter registreren en volgen. Ook is er een gepersonaliseerde portal experience ontwikkeld op basis van rol- of gebruikerstype, een specifieke regio of marktfocus. 
  • Voorspelbaarheid en winstgevendheid: Tanium Partner Advantage is ontworpen met een standaard discount beleid. De prijzen en incentives van het programma zijn transparant waardoor klanten deals gemakkelijk kunnen beschermen en stimuleren. Daarnaast wordt een rewards-based beleid aangeboden voor partnerprogressie zonder belemmering rond bijvoorbeeld training. 

Een investering in succes

“We zijn verheugd de beschikbaarheid van ons partnerprogramma Tanium Partner Advantage aan te kondigen”, vertelt Wytze Rijkmans, Regional Vice President Benelux van Tanium. “Door ons te focussen op drie belangrijke factoren: partner focus, easy engagement en voorspelbaarheid en winstgevendheid, biedt het programma de mogelijkheid om partners meer en zinvoller te betrekken, onze klanten te ondersteunen en onze groei te stimuleren.”

De lancering van het Tanium Partner Advantage Program volgt op een aantal belangrijke aankondigingen van partnerships met onder andere NTT, Cloudflare, Okta en vArmour. Samen met partners helpt Tanium endpoint beheer en security van klanten te transformeren met de snelheid en schaal van het Tanium-platform. 

Tanium Partner Advantage is officieel beschikbaar vanaf 1 juni 2020. Klik hier om meer te weten te komen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Tanium

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.