Check Point neemt revolutionaire on-device IoT-beveiligingstechnologie over

.

| Check Point | 2 min | 15 november 2019 17:29
Gewaardeerd
Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen, introduceert een nieuwe technologie voor IoT-beveiliging. Check Point is het eerste bedrijf dat een geconsolideerde beveiligingsoplossing biedt die de firmware van IoT-apparaten beschermt tegen de meest geavanceerde aanvallen. De technologie kwam in handen van Check Point door de overname van Cymplify, een start-up gevestigd in Tel Aviv. De nieuwe technologie wordt geïntegreerd in de Infinity-architectuur van Check Point.

De verspreiding van IoT-apparaten in consumenten-, bedrijfs-, industriële en gezondheidsorganisaties, en hun inherente zwakke beveiliging, hebben een blinde vlek gecreëerd op het gebied van security. Cybercriminelen lanceren aanvallen van de 5e en 6e generatie om de beveiliging van die apparaten te doorbreken (bijvoorbeeld IP-camerabeveiliging), hun werking te manipuleren (infiltratie van medische apparatuur) en zelfs om kritieke infrastructuren over te nemen en zo grote schade te veroorzaken.
 
Met de nieuwe technologie is het nu mogelijk om een IP-camera, een Smart TV, een liftcontroller of zelfs een medisch apparaat zoals een infuuspomp te beschermen tegen geavanceerde zero day-aanvallen

“Deze aankondiging toont onze voortdurende inspanningen om de beste cyberbeveiliging te bieden op alle digitale platformen”, aldus Dorit Dor, Check Point’s VP Products. “De 5e en 6e generatie cyberdreigingen profiteren van het toenemende gebruik van nieuwe en ontwikkelende platforms, waaronder IoT-apparaten. Die evolutie vereist een uitbreiding van cyberbeveiligingsoplossingen. Het opnemen van Cymplify in de Infinity-architectuur van Check Point vergroot ons vermogen om de IoT-beveiligingsrisico’s voor onze klanten te reduceren en proactief IoT-gerelateerde bedreigingen en kwetsbaarheden aan te pakken, zonder de kritieke operations te verstoren.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Check Point
Check Point Software Technologies (NASDAQ: CHKP) biedt cybersecurity-oplossingen voor overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt.
Meer over Check Point
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.