BluJay’s partnership met Raven Logistics voorziet in één TMS voor toegang tot spoor-, weg- en zeevracht

Technologie-integratie verbetert efficiency en prestaties door klanten end-to-end beheer van alle transportmogelijkheden vanuit één applicatie te bieden

| BluJay | 2 min | 18 juni 2020 15:29
Copyright: Raven Logistics
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, kondigt een partnership aan met Raven Logistics. De samenwerking combineert de Raven Logistics Railroad SaaS met BluJay’s Transportation Management-applicatie, zodat ze samen vanuit één TMS alle spoor-, weg- en zeevracht kunnen beheren.

“Raven is het partnership met BluJay aangegaan met als doel om complementaire logistieke apps te creëren voor vrachtbeheer op zee en op de weg”, aldus Duane Kuzak, directeur bij Raven Logistics. “BluJay werkt samen met diverse bedrijven en technologie-experts om oplossingen te bieden die klantsucces verbeteren. Raven is heel blij om als strategisch partner aan te sluiten en onze expertise toe te voegen aan één van ’s werelds grootste handelsnetwerken in de sector.”

Klanten profiteren van meer controle op hun wereldwijde multimodale supply chain met toegang tot één gezamenlijke TMS voor alle manieren van inkomende en uitgaande transport. De integratie biedt meer inzicht, real-time volgfuncties, een facturatieoverzicht en geavanceerde analyse. Andere voordelen van het partnership omvatten:
  • Tariefbeheer voor toegang tot geoptimaliseerde spoorwegtarieven, inclusief regel 11-opties
  • Geoptimaliseerde routing
  • Mogelijkheid voor geautomatiseerde spoorvrachtbrieven
  • Dynamische ETA's en belangrijke transportevents voor proactief uitzonderingsbeheer
  • Opbouwen van werkrelaties met vertegenwoordigers van de spoorwegen
  • Verbeterd beheer van het wagenpark en analyse van de prestaties van de spoorvervoerders

“We zijn verheugd om samen te werken met Raven, een marktleider in internationaal logistiek beheer, om onze gezamenlijke klanten de mogelijkheid te bieden om alle opties te beheren met meer efficiency en inzicht en deze naadloos op elkaar te laten aansluiten. Dit partnership is een goed voorbeeld van de kracht van onze frictieloze supply chain voor klanten”, zegt Chris Timmer, Chief Revenue Officer bij BluJay Solutions.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BluJay

BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.