Synology kondigt de DS720+ en DS420+ met Supercharged Cache aan

| Synology | 2 min | 19 juni 2020 13:36
Gewaardeerd
Afbeelding: De DS420+ (boven) en de DS720+ (onder) | Copyright: Synology
Synology heeft de DS720+ met twee sleuven en de DS420+ met vier sleuven gelanceerd, ontworpen voor het eenvoudig delen van bestanden, videostreaming en fotobeheer voor thuisgebruik en kleine bedrijven.

"De apparaten uit de Plus-serie zijn ontworpen voor veel toepassingen en uitstekende prestaties," zegt Hewitt Lee, directeur van Synology Product Management Group. "Zowel de DS720+ als de DS420+ bevatten nu twee M.2 NVMe-slots voor cache, turbocharging, lees- en schrijfprestaties en IOPS voor de meest gebruikte gegevens, terwijl de bijgewerkte CPU's een algehele boost geven aan rekenintensieve performance."

Ga eenvoudig om met workloads

Met tot 143% snellere app-respons* en meer dan 15% prestatieverbetering** bij rekenintensieve taken, stelt de Plus-serie gebruikers in staat sneller en efficiënter te werken. De twee M.2-slots zijn, indien bezet, gereserveerd voor caching, wat de lees- en schrijftoegang tot 20x verbetert.

Eenvoudig back-ups maken

Synology's oplossingen voor back-up zijn eenvoudig in te stellen en werken naadloos op de achtergrond, waardoor er tijd wordt vrijgemaakt die anders gebruikt wordt voor handmatige back-up procedures. Planning, back-ups met meerdere versies en flexibele opties voor opslagrotatie maken bestandsherstel een fluitje van een cent.

Of het nu gaat om het streamen van media naar vrienden of familie, of het bewerken van HD-beelden; de Plus-serie kan media moeiteloos synchroniseren met een reeks digitale apparaten en besturingssystemen. Toegangsinstellingen kunnen worden bepaald voor gemachtigde gebruikers of voor iedereen.

Beschikbaarheid

Beide apparaten zijn per direct verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology.

Specificaties

image
* Het responspercentage van de app is gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering van de DS720+ ten opzichte van zijn voorganger, zoals getest door Synology.
** Het prestatieverbeteringscijfer is gebaseerd op de gemiddelde procentuele verbetering voor de DS420+ en DS720+ units ten opzichte van hun voorgangers, zoals getest door Synology. Testitems zijn onder meer bestandsindexering in Synology Drive en foto-indexering in Synology Moments.

Uit tabel:
3: Ruwe capaciteit op basis van schijven van 16 TB. De daadwerkelijke bruikbare capaciteit is afhankelijk van de configuratie en de maateenheden.
4: De capaciteit van de DS720+ kan worden uitgebreid met een apart aangeschafte Synology DX517-uitbreidingseenheid.
5: 5 jaar garantie is beschikbaar als een optionele bundel met EW201, een add-on voor 2 jaar verlengde garantieservice.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Synology

Synology vervaardigt network-attached opslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur die de manier waarop gebruikers in de cloud data beheren, bewaking uitvoeren en het netwerk beheren, geheel transformeert. Door optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologieën probeert Synology gebruikers te helpen bij het centraliseren van gegevensopslag en -back-up, het onderweg delen van bestanden, de implementatie van professionele bewakingsoplossingen en bij netwerkbeheer. Dat alles op een betrouwbare en betaalbare manier. Synology heeft als ambitie het leveren van producten met toekomstgerichte functies en wil de beste klantenservice bieden.
Meer over Synology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.