PlayStation game The Last of Us Part II vanaf vandaag verkrijgbaar

| SIE | 2 min | 19 juni 2020 14:07
Gewaardeerd
Afbeelding: The Last of Us Part II: Ellie
Vanaf vandaag ligt de langverwachte game van PlayStation en Naughty Dog, The Last of Us Part II, in de winkels. De game is het vervolg op The Last of Us die in 2013 werd uitgebracht en zich al snel tot één van de meest populaire PlayStation games ooit mocht rekenen. In het eerste deel nam hoofdpersonage Joel een meisje met de naam Ellie onder zijn hoede in een post-pandemische wereld. In The Last of Us Part II kruipen spelers in de huid van Ellie, vijf jaar na dato.

Over The Last of Us Part II  

The Last of Us stond bekend als een filmische en meeslepende game waarin een diepgaand verhaal centraal staat, in The Last of Us Part II is dat niet anders. Spelers staan oog in oog met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van Ellie’s daden en worden geconfronteerd met escalerende morele conflicten die Ellie veroorzaakt in een prachtige, maar gevaarlijke wereld vol met spannende en wanhopige actie-survival-gameplay.

In The Last of Us Part II wonen Ellie en Joel in Jackson, een plaats in de Amerikaanse staat Wyoming, vijf jaar na hun gevaarlijke reis door de post-pandemische Verenigde Staten. In een bloeiende gemeenschap van overlevenden leiden ze een leven vol vrede en stabiliteit, ondanks de constante bedreiging van geïnfecteerde mensen en andere, meer wanhopige overlevenden.

Wanneer een gewelddadige gebeurtenis die vrede verstoort, gaat Ellie op een meedogenloze reis om wraak te nemen en met haar verdriet leren om te gaan. Terwijl ze de verantwoordelijken één voor één opspoort, wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar daden.

Zie hier de website voor meer informatie.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SIE

Sony Interactive Entertainment (SIE) is erkend als wereldleider op het gebied van interactief en digitaal entertainment, en is verantwoordelijk voor het merk PlayStation® en de familie van producten en diensten. PlayStation brengt al innovaties op de markt sinds de introductie van de eerste PlayStation in Japan in 1994. De PlayStation-familie van producten en diensten omvat PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now en bekroonde PlayStation-softwaretitels van SIE Worldwide Studios.
"PlayStation,” “PS5,” and “PS4” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks are property of their respective owners.
Meer over SIE

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.