Brink kiest voor integrale aanpak gebouwde omgeving

| Brink | 2 min | 21 juni 2020 13:14
Copyright: Brink
In deze tijd van afstand houden, is het juist belangrijk dat iedereen in de sector bouw, infra en vastgoed slimmer gaat samenwerken. Om de vele uitdagingen van de gebouwde omgeving in de (nabije) toekomst het hoofd te kunnen bieden, gaan Brink Groep, Brink Management / Advies en Ibis Software vanaf nu verder onder één gezamenlijke naam: Brink. Een voor de hand liggende keuze gezien de huidige situatie in de markt.

Actuele problematiek vraagt om urgente antwoorden

De integrale samenwerking die Brink propageert komt niet uit de lucht vallen. Brink acteert al jaren op en over de grenzen van alle disciplines in de bouw, infra en vastgoed. Het bedrijf verbindt relevante organisaties en stakeholders met elkaar en vervult hiermee een prominente positie binnen de sector.

De momenteel toenemende maatschappelijke en sociaaleconomische onzekerheid, vraagt om een geïntegreerde toekomstvisie en aanpak. Er is een groeiende behoefte aan urgente antwoorden voor thema’s als verstedelijking, verdichtende stad, mobiliteit, verduurzaming en de noodkreet om nieuwe woningen.

Corona is zo’n actualiteit die de bestaande thema’s binnen de sector complexer maakt. Tegelijkertijd benadrukt de impact daarvan het belang van integrale dienstverlening en slimme oplossingen voor complexe uitdagingen, ook voor de langere termijn. Maatschappelijke en sociaaleconomische vraagstukken maken de vastgoedsector op steeds meer onderdelen complexer. Ze zijn echter tevens van invloed op infrastructurele uitdagingen, op de bouw en op de woningmarkt, oftewel de gehele gebouwde omgeving.

Integrale aanpak wordt leading

Adriaan Visser (Directievoorzitter Brink) licht toe: ‘Wij voegen onze decennialange expertise op het gebied van management & advies en software voor de bouw, infra en vastgoed nu samen in één Brink. De synergie die hierdoor ontstaat versterkt de innovatie- en slagkracht van alle bedrijfsonderdelen enorm.”

Visser vervolgt: “Het analyseren en vertalen van maatschappelijke bewegingen naar consequenties voor de bouw, infra en vastgoed wordt belangrijker dan ooit. Brink speelt hierop in met een unieke combinatie van advisering, informatisering en projectmanagement. Vanaf het complexe politiek-bestuurlijk besluitvormingsniveau tot en met de bouwplaats en exploitatieperiode".

"De komende jaren nemen zowel de complexiteit van vraagstukken in de gebouwde omgeving als het belang van data en informatisering toe. Daarom moeten wij sneller dan ooit met antwoorden en oplossingen gebaseerd op een integrale visie komen. De maatschappij vraagt dit van ons.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Brink

Over Brink

De basis voor Brink is gelegd in 1972. Met op dit moment ongeveer 250 medewerkers, is het bedrijf gevestigd in Eindhoven, Rotterdam en Groningen. Brink werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker. Van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Van Rijksoverheid tot lokaal. Brink voorziet haar opdrachtgevers binnen de gehele keten van haar advies, ondersteuning in management en marktbrede softwaretools. Met een integrale aanpak. ‘Het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed’.
Meer over Brink

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.