Vanaf nu “One” Quanza!

Quanza Engineering B.V., QNOC Services B.V. en CloudMerge B.V. worden samen “Quanza B.V.”

| Quanza | 2 min | 22 juni 2020 11:01
Copyright: Quanza
Quanza levert premium infrastructuur services voor de meest innovatieve organisaties van Nederland. Quanza wil haar portfolio van services (24x7) verder uitbouwen en daarmee de eigenaren van geavanceerde infrastructuren volledig ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun innovatie.

Frans ter Borg, directeur Quanza : “Met deze stap willen we onze herkenbaarheid in de markt vergroten. De samenwerking tussen deze onderdelen van de Quanza Group is de afgelopen jaren enorm toegenomen. We bundelen hun krachten nu in één herkenbaar label. Quanza is een sterk merk bij Service Providers en Operators en dat is juist het segment waarin wij de komende jaren verder willen groeien.”

John de Voogd, manager sales Quanza: “Primaire drijfveer voor deze verandering is onze klantgerichtheid. Met deze stap geven we de klant nog meer dan voorheen de voordelen van een one-stop-shop. Het totale Quanza portfolio geeft nu alle mogelijkheden om services op maat te maken voor onze klanten, op basis van bewezen “building blocks” .

Premium infrastructure operations for innovation leaders

Quanza levert managed services om de operations van netwerken, datacenters en cloud infrastructuren volledig uit handen te nemen. Het gaat daarbij om services als infrastructure management, service desk / 24x7-NOC, security en customer delivery processen. Quanza is partner van publieke en interne “Service Providers”, zoals hosters, cloud en network operators, SaaS-providers en datacenters.

We accelerate our partners’ innovation cycle. Our experts make sure you reach your bold business goals with managed operations on challenging and secure Cloud & Network infrastructures.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Quanza

Quanza levert managed services om de operations van netwerken, datacenters en cloud infrastructuren volledig uit handen te nemen. Dit gaat dan om services als infrastructure management, service desk / 24x7-NOC, security en customer delivery processen. Quanza is partner van publieke en interne “Service Providers”, zoals hosters, cloud en network operators, SAAS-providers en datacenters.
Meer over Quanza

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.