KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Sectricity

| KnowBe4 | 2 min | 22 juni 2020 11:24
KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, breidt zijn Benelux partnernetwerk uit met Sectricity, een onafhankelijke netwerkorganisatie van gedreven ethische hackers die actief is in Nederland en België. Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technische kennis.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van Knowbe4: “Sectricity en KnowBe4 hebben allebei een jarenlange geschiedenis in de Nederlandse en Belgische markt. De security-specialisten van Sectricity hebben een goede kijk op awareness, kennen de markt en de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Ze helpen klanten en gebruikers met toekomstvaste oplossingen, het is goed om te zien dat KnowBe4 hier een centraal deel van uitmaakt.”

Yves Van Tongerloo, oprichter van Sectricity: “Onze filosofie is om security awareness-training vol te laten beleven en ervaren vanuit een voor de gebruiker relevant perspectief. Geen saaie PowerPoint-presentaties, maar bevlogen experts in hun beste doen! Deze filosofie komt volledig overeen met die van KnowBe4 en daarom is het zo’n prettige samenwerking. Elke training die we doen zit boordevol praktische voorbeelden en live hacking-momenten die bijblijven!”

“Het is erg moedig als bedrijven één van onze experts inzetten. Het is als een inbreker die je huis controleert. Toch is een inbreker degene die alle zwakke plekken moeiteloos herkent. En dat doen onze hackers ook”, vervolgt Van Tongerloo. “We werken met een ethische code en staan aan de goede kant.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KnowBe4

KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.