BlackBerry ondersteunt organisaties met AtHoc Managed Service voor beheerde crisiscommunicatie

| BlackBerry | 2 min | 22 juni 2020 15:54
Afbeelding: BlackBerry AtHoc Managed Service | Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited introduceert vandaag BlackBerry® AtHoc® Managed Service, een crisiscommunicatie-oplossing voor alle organisaties. BlackBerry AtHoc Managed Service bevat het volledige BlackBerry AtHoc System-as-a-Service (SaaS), geleverd en beheerd door BlackBerry. Deze service stelt elke organisatie in staat om crisiscommunicatie snel op te zetten en gemakkelijk te onderhouden.

De huidige, wereldwijde ontwikkeling dwingt organisaties om hun crisiscommunicatieplannen opnieuw te beoordelen. Met de noodzaak om eventuele bedrijfsstoringen, het werken op afstand en de terugkeer naar het kantoor in goede banen te leiden, hebben bedrijven nu behoefte aan voortdurende, bedrijfskritische communicatie. Daarom kan BlackBerry AtHoc Managed Service binnen 48 uur volledig geactiveerd zijn.

Verbetering van de beveiliging en vereenvoudiging van het beheer

Het onderhouden van een effectief kritisch communicatieplatform vereist echter ervaren teams en technische expertise die organisaties niet altijd standaard in huis hebben. BlackBerry AtHoc Managed Service lost dat probleem op door klanten altijd bereikbare communicatie, waarschuwingen en ondersteuning voor crisisbeheer te bieden. Klanten kunnen ook meldingen uitwisselen met andere overheidsinstanties en commerciële ondernemingen die het BlackBerry AtHoc-platform gebruiken. Dit netwerkeffect vergroot het voordeel van de bedrijfskritische communicatie van alle deelnemende organisaties.

"Om organisaties veilig en draaiende te houden, is nauwkeurige crisis- en bedrijfskritische communicatie vereist", zegt Christoph Erdmann, Senior Vice President Secure Communications bij BlackBerry. "We zijn er trots op dat we diensten aanbieden die zichzelf hebben bewezen in de meest uitdagende omgevingen, waaronder verschillende Amerikaanse federale instanties en het Amerikaanse Rode Kruis."

“COVID-19 verhoogde het belang van communicatie om werknemers en bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Door BlackBerry AtHoc beschikbaar te maken als een beheerde service, heeft BlackBerry het aantal organisaties dat nu van deze mogelijkheid gebruik kan maken, drastisch uitgebreid ”, aldus Rob Enderle, hoofdanalist bij Enderle Group. "De introductie van BlackBerry AtHoc Managed Service is een welkome aanvulling, zodat elke organisatie betaalbaar en gemakkelijk zijn werknemers veilig kan houden."

BlackBerry AtHoc-software wordt door organisaties wereldwijd gebruikt om te communiceren en samen te werken in tijden van crisis. Ga voor meer informatie over BlackBerry AtHoc en BlackBerry AtHoc Managed Service naar https://www.blackberry.com/us/en/products/blackberry-athoc/managed-service.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.