Panduit's Bob Voss leidt ontwikkeling Single Pair Ethernet

| Panduit | 1 min | 23 juni 2020 9:45
Afbeelding: Bob Voss, senior principal engineer Panduit
Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, maakt bekend dat Bob Voss, senior principal engineer van het bedrijf door de Ethernet Alliance is aangesteld als voorzitter van de Single Pair Ethernet (SPE) subcommissie. De SPE-subcommissie gaat een coherente roadmap ontwikkelen voor BASE-T1 Ethernet tot 1000 meter, als nieuwe standaard voor het implementeren van hoge snelheid netwerkinfrastructuren binnen bedrijven en industriële omgevingen. Deze ontwikkeling gaat ook de veiligheid van netwerken verbeteren door het vervangen van kwetsbare oude protocollen met robuuste IP-netwerken die alle data met een hogere snelheid over een langere afstand veilig kunnen verwerken.

Single Pair Ethernet

“Het verheugt mij door de Ethernet Alliance te zijn benoemd tot voorzitter van de Single Pair Ethernet subcommissie", zegt Bob Voss. "De afgelopen vijf jaar heeft Single Pair Ethernet in industriële omgevingen bewezen de benodigde capaciteit te kunnen leveren voor een robuuste netwerktopologie, die waarde toevoegt voor bedrijven."

Bob Voss heeft Panduit's R&D-afdeling de afgelopen jaren al in verschillende commissies voor het ontwikkelen van standaarden vertegenwoordigd, waaronder de IEEE802.3, TIA TR42/TR60, IEC en NEMA. Hij is ook al voorzitter van de ODVA Ethernet/IP Physical Layer SIG. Voss heeft zo'n 40 jaar ervaring in control engineering en industriële netwerkarchitecturen en is daardoor een expert op het gebied van industriële automatisering en het Internet of Things.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Panduit

Al sinds 1955 staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die doorheen het hele bedrijf ingezet worden, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer.
Meer over Panduit

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.