CSU heet gasten welkom met een Hologram Hostess

| CSU | 2 min | 23 juni 2020 10:11
Afbeelding: CSU hologram 'Facility Host Almina' heet u van harte welkom | Copyright: CSU
Bij schoonmaakbedrijf CSU ervaren bezoekers voortaan een zeer futuristische entree. De eerste groet in het gebouw komt namelijk van een hostess in hologramvorm. Facility Host Almina, zoals de gastvrouw heet, geeft innovatie bij CSU een nieuw gezicht.

Sensor gestuurd

Almina staat klaar om werknemers en bezoekers bij binnenkomst welkom te heten, te informeren over geldende hygiëneprotocollen en op andere manieren te informeren. Dat deed ze overigens al: Almina is namelijk gemodelleerd naar de dame die normaal gesproken al hostess is en leiding geeft aan de facilitaire diensten. Wat de projectie uniek maakt is dat het op sensoren reageert. De animatie is dus niet alleen een ‘loop’ die zich telkens herhaalt, maar het past zich aan op de aan- of afwezigheid van bezoekers. Die sensorgevoeligheid is een primeur die (nog) nergens anders gebruikt is.

Het hologram is een grafische weergave, een simulatie die in de lucht lijkt te zweven, zoals je die soms in science fiction films ziet. Media Hologram ontwikkelde het hologram voor CSU. De noodzaak van een contactloos ontvangst hielp de ontwikkelingen te versnellen, waardoor het hologram er binnen een half jaar al staat.

Contactloos maar persoonlijk

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur bij CSU: “We laten graag aan onze klanten zien dat we continu op zoek zijn naar innovaties die een balans vinden tussen high tech en high touch. Dat is een combinatie waar wij voor staan binnen de hospitality.”

“Wie niet innoveert, verliest relevantie. Als CSU staan we met één been in de realiteit, maar met het andere al in de toekomst. Wij zijn constant op zoek naar vernieuwing en denken met het hologram een hele persoonlijke manier gevonden te hebben om onze gasten op een contactloze manier aan te spreken.”

Innovaties ‘na corona’

Door de noodzaak van schone werkplekken en inzage in de status en bezetting van die werkplekken kwam CSU de laatste maanden met verschillende innovatieve oplossingen voor kantoren ‘na corona’. Voor meer info over deze toepassingen en over CSU, zie www.csu.nl/innovatie/corona-innovaties/.

Impressie

Benieuwd naar de onthulling van Almina? Bekijk hier de video.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.