ilionx sluit partnership met Snowflake

| Ilionx | 2 min | 23 juni 2020 10:25
Copyright: Ilionx
IT-dienstverlener ilionx en cloud-dataplatform-leverancier Snowflake gaan een samenwerking aan voor de grootzakelijke Nederlandse markt. De twee partijen bundelen hun krachten, zodat data-intensieve organisaties gemakkelijk en efficiënt waardevolle inzichten kunnen opdoen uit verzamelde data in meerdere cloud-omgevingen. Met het moderne dataplatform van Snowflake kan ilionx klanten voorzien van de nieuwste en meest innovatieve technologie op het gebied van onder andere datawarehousing, data science en data exchange. Zo kunnen organisaties optimaal datagedreven werken.

Datagedreven werken in multicloud-omgeving

De grootste uitdaging voor organisaties is om waardevolle inzichten op te doen uit data die in meerdere cloud-omgevingen staat, zoals Microsoft Azure, AWS en Google. Snowflake levert de technologie die organisaties hiervoor nodig hebben: een data-architectuur in de cloud. Het moderne dataplatform is een pay-for-use per-second totaaloplossing die de datahuishouding volledig automatiseert en organisaties ontzorgt. ilionx begeleidt organisaties in hun digitale transformatie naar de public cloud en biedt verschillende oplossingen op het gebied van business intelligence en data science. Zo kunnen organisaties met minimaal management en binnen een veilige omgeving ongelimiteerd met hun data werken. Ze hebben hierdoor alles in huis om hun business naar een hoger niveau te tillen.

Sjoerd Hobo, directeur ilionx Amsterdam: “We zijn erg blij met de samenwerking, want Snowflake brengt technisch samen waar wij voor staan. Bij ilionx zijn we altijd op zoek naar innovatieve technologieën ter ondersteuning van ons dienstenaanbod. Snowflake is een innovatieve partij die dankzij de nieuwste technologieën databronnen, zoals databases en datalakes, in een multicloud-omgeving nog sneller en efficiënter kan maken. Dit biedt waardevolle ondersteuning voor onze oplossingen, waardoor wij klanten nog beter kunnen faciliteren bij het nemen van datagedreven beslissingen. Een perfecte match dus!”

“We timmeren hard aan de weg om de Nederlandse markt te veroveren”, vertelt Claudia Crawfurd, partner manager bij Snowflake. “ilionx is voor ons een aantrekkelijke partner, vanwege het grote aantal data-intensieve klanten met een uitgebreide cloud-strategie. Deze organisaties kunnen dankzij het partnership kennismaken met ons moderne dataplatform. In deze tijd is inzicht in data ontzettend belangrijk en wij helpen organisaties graag om meer waarde uit hun data te halen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met ilionx.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Ilionx

ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.