Online Payment Platform opent kantoor in Duitsland

Nederlandse betaaldienstverlener speelt met Europese expansie in op groeiende platformeconomie

| Online Payment Platform | 2 min | 25 juni 2020 10:09
Copyright: Online Payment Platform
Online Payment Platform, een gespecialiseerde betaaldienstverlener voor platformen en marktplaatsen, heeft een vestiging geopend in Duitsland. Eerder dit kwartaal opende het ook een nieuw kantoor in Antwerpen. Met de internationale expansie kan Online Payment Platform beter inspelen op kansen die het ziet op deze markten en ondersteuning bieden aan lokale gebruikers van de platformen en marktplaatsen die het faciliteert.

“De uitbreiding naar Duitsland was voor ons een logische stap”, vertelt Maurice Jongmans, CEO van Online Payment Platform. “De platformeconomie ontwikkelt zich ook daar in een snel tempo. Vanzelfsprekend zijn een goede afhandeling van betalingen van groot belang voor platformen en marktplaatsen. Als gespecialiseerde  platform-psp willen onze ervaring en expertise inzetten om deze (nieuwe) partijen daarbij te ondersteunen. Daarnaast hebben we enkele grote Nederlandse klanten die ook in Duitsland opereren en waarvoor we transacties afhandelen. Door lokaal aanwezig te zijn, kunnen we zowel de platformen als hun eindgebruikers nog beter van dienst zijn.”

Het nieuwe Duitse kantoor van de Nederlandse platform-PSP bevindt zich in het centrum van Berlijn. Medewerkers zullen vanuit deze vestiging in eerste instantie de implementatie en support voor lokale klanten verzorgen. De afdelingen Sales, Development en Finance blijven voorlopig volledig opereren vanuit het kantoor in Nederland.

Verdere internationale expansie

Volgens Jongmans zet de internationale expansie van Online Payment Platform dit jaar verder door: “We hebben de piek in de groei van e-commerce nog lang niet gezien. De huidige crisis geeft deze groei bovendien nog een extra impuls. Verder blijkt uit marktonderzoek dat we hebben uitgevoerd dat het aantal platformen in Europa stijgt. Kortom, er is volop gelegenheid om onze groei-ambities waar te maken.”    

Online Payment Platform faciliteert betalingen voor meer dan 150 platformen in heel Europa. Klanten zijn onder meer ANWB, Natuurhuisje, PostNL en de eBay Classifieds Groep waar Marktplaats onderdeel van uitmaakt. Het kantoor in Delft telt zo’n dertig medewerkers. Voor de vestiging in Duitsland worden lokaal mensen aangetrokken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Online Payment Platform
Online Payment Platform is een platform-psp. Het bedrijf biedt gespecialiseerde betaaldiensten aan voor platformen en marktplaatsen.
Meer over Online Payment Platform
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.