Microsoft benoemt Nicolo’ Isola als nieuw MT-lid Microsoft Nederland

Isola volgt Surya Ramkumar op als Services Lead die haar carrière voortzet bij Microsoft in Dubai

| Microsoft | 2 min | 25 juni 2020 11:42
Copyright: Microsoft
Microsoft Nederland heeft Nicolo’ Isola (44) aangesteld als nieuwe Services Lead om de Nederlandse ambitieuze groeiplannen van het bedrijf voor de Services business door te zetten. Isola volgt Surya Ramkumar op die haar carrière bij Microsoft in Dubai vervolgt in haar nieuwe rol als Lead Modern Workplace Business Group voor de regio Midden-Oosten & Afrika. In Isola’s nieuwe rol richt hij zich op de groei van de Services business en het ontwikkelen van lange termijn samenwerkingen met de strategische partners van het bedrijf om zo bedrijven te helpen hun volledige technologische potenteel te realiseren.
 
Isola is een volleerd technologieleider met meer dan 18 jaar ervaring bij Microsoft en de Services-diensten. Hij werkte voor Microsoft Italië, waar hij Consulting Delivery Lead was voordat hij overstapte naar internationale functies en deel ging uitmaken van de transformatie van Services op weg naar een globale organisatie. Daarvoor bekleedde hij een leidinggevende positie voor Western Europe Consulting Practice, waarna hij overstapte naar het Modern Apps domein. Hierin rolde hij de transformatie van een grote organisatie en de digitale transformatie van vele klanten uit in EMEA. Bijna drie jaar geleden is Nicolo' naar Nederland verhuisd, eerst als hoofd Services Delivery en daarna als Sales Director, wat een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verdere groei van het bedrijf. 

Nicolo' Isola over zijn nieuwe rol: "Ik ben enorm enthousiast over deze nieuwe rol en tevens nieuwe stap binnen mijn carrière bij Microsoft Nederland. Als we kijken naar de huidige uitdagingen waar de wereld en organisaties mee te maken hebben, speelt het ondersteunen van bedrijven met de juiste technologische oplossingen een sleutelrol in de overgang naar de nieuwe kant van de crisis. Het is onze verantwoordelijkheid om bedrijven in Nederland te helpen klaar te zijn voor de post-COVID-wereld, met behulp van onze technologie en capaciteiten. Vanaf het moment dat ik bij Microsoft Nederland aan de slag ben gegaan, heb ik altijd de ambitie gehad om bedrijven te helpen hun volledige technologische potentieel te realiseren en samen met ons team zal ik dat zeker blijven doen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Microsoft

Over Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.