Logitech G kondigt Adaptive Gaming Kit aan

| Logitech | 3 min | 18 november 2019 17:30
Gewaardeerd
Afbeelding: Adaptive Gaming Kit | Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en gaming-gear, introduceerde vandaag de Logitech G Adaptive Gaming Kit, een verzameling knoppen en triggers die ontworpen zijn voor gamers met een beperkte mobiliteit. 
De Logitech G Adaptive Gaming Kit is een aanvulling op de Xbox Adaptive Controller en stelt gamers in staat om te gamen op de manier die het meest geschikt is voor hen, door middel van een set besturingselementen die eenvoudig kunnen worden geconfigureerd voor een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden. De kit biedt een groot assortiment aan knoppen en triggers die met eersteklas componenten voor verbeterde prestaties en duurzaamheid zorgen. De kit is vervaardigd volgens de hoogste standaarden, op een prijsniveau dat veel toegankelijker is dan wat er vandaag de dag op de markt beschikbaar is.

"De Logitech G Adaptive Gaming Kit is ontworpen om de perfecte metgezel te zijn voor de Xbox Adaptive Controller, en geeft gamers voor een betaalbare prijs de vereiste tools die ze nodig hebben", aldus Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming. "Het ondersteunt ook onze toewijding aan inclusiviteit en diversiteit in gaming, omdat we fundamenteel geloven dat het leven leuker is als je speelt, en dat iedereen in staat moet zijn om het plezier van het spelen te ervaren.”

Logitech G werkte samen met het Microsoft Inclusive Tech Lab en toonaangevende toegankelijkheidsgroepen, waaronder The AbleGamers Charity en SpecialEffect, om de Logitech G Adaptive Gaming Kit zo te ontwikkelen dat deze voldoet aan de behoeften van de gemeenschap.
"De Xbox Adaptive Controller heeft gaming wereldwijd mogelijk gemaakt voor mensen met een beperking", zegt Jenny Lay-Flurrie, Chief Accessibility Officer bij Microsoft."Met de toevoeging van Logitech G's Adaptive Gaming Kit kan deze impact nog verder vergroot worden. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om door de lens van beperkingen te kijken, en om de grenzen te verleggen van hoe technologie ingezet kan worden om inclusiviteit te bevorderen.”

"Het doel van AbleGamers is om een manier te vinden voor mensen met verschillende vaardigheden om games te spelen", zegt Steve Spohn, operationeel directeur bij AbleGamers. "De behoeften van iedereen zijn verschillend, en de Logitech G Adaptive Gaming Kit biedt een breed scala aan configuratiemogelijkheden om het gamen voor iedereen mogelijk te maken. We waarderen de mogelijkheid om nauw samen te werken met Logitech G bij het ontwerp van deze kit en we kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst voort te zetten.” 

De Logitech G Adaptive Gaming Kit bevat drie kleine knoppen en drie grote knoppen met mechanische schakelaars van de hoogste kwaliteit. De set bevat ook vier lichte aanraaktoetsen, twee variabele triggers, configureerbare speelmatten met een klittenbandsysteem, aangepaste labels en klittenband. 

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G Adaptive Gaming Kit zal naar verwachting in november 2019 beschikbaar zijn op LogitechG.com en via geselecteerde Microsoft-winkels, voor een adviesprijs van €99,99. Om de Logitech G Adaptive Gaming Kit te kunnen gebruiken, moet u beschikken over een Xbox en de Xbox Adaptive Controller.  Ga voor meer informatie naar onze website, onze blog of volg ons op Twitter.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.