myBrand verhuist SAP Retail omgeving Intertoys naar public cloud

| myBrand | 2 min | 29 juni 2020 11:34
Copyright: myBrand
Speelgoedretailer Intertoys heeft met hulp van myBrand zijn SAP-omgeving verhuisd naar de Azure cloud. Daarmee behoort Intertoys tot de eerste bedrijven die hun ERP-omgeving onderbrengen in de public cloud.

Als een van de eersten naar ‘SAP on Azure’

Intertoys maakte nog gebruik van het shared service center van moederbedrijf Mirage Holding. Omdat de infrastructuur end-of-life was, was de afspraak gemaakt om voor 1 juli 2020 de volledige IT-omgeving te migreren naar een ander datacenter. Voor de SAP Retail ERP-omgeving viel de keus op de Azure public cloud. 

Intertoys schakelde myBrand, haar technisch en functioneel beheerpartner, in om de migratie te begeleiden. Robin Tichler, IT-manager bij Intertoys: “myBrand heeft een proven track record, zowel in datacentermigraties als in technisch beheer. Het zijn ervaren consultants die doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Daarnaast maakt myBrand onderdeel uit van het Conclusion-consortium. De bedrijven die ons voorgingen met SAP in public cloud hebben zich door Conclusion laten begeleiden. Zij hebben alle specifieke kennis en ervaring in huis die je bij zo’n project nodig hebt.” 

Project tijdens lock-down

Het contract werd begin 2020 getekend, de verhuizing moest voor 1 juli 2020 zijn afgerond. Dit betekende dat het leeuwendeel van het werk midden in de coronacrisis moest worden uitgevoerd. Dit leverde geen enkel probleem op, al het werk kon op afstand worden uitgevoerd, van de voortgangsbesprekingen via Teams tot het testen van de omgeving door Intertoys-medewerkers die thuis werkten. 

Goede voorbereiding

De daadwerkelijke migratie vond plaats op zondag 24 mei. Dit is volledig volgens het draaiboek verlopen. Gert-Leo Bakker, relatiemanager bij myBrand: “Het succes van een goede migratie schuilt in een gedegen voorbereiding. We hadden een heel strak draaiboek en een zeer uitgebreide risico-inventarisatie. Dat maakt dat je heel snel kunt schakelen als een risico zich voordoet. De paar technische issues die zich in de voorbereidingsfase voordeden, hebben we vlot kunnen verhelpen. Daardoor verliep de migratie zelf geruisloos en volledig volgens plan.”

Meer over dit project lees je hier: https://mybrand.nl/intertoys-verhuist-sap-omgeving-naar-public-cloud/

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

myBrandERP

Over myBrand

myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.